2777
2789

تاپیک اخر کاربر. @نباتم5‍ 

صفحه ۳ کامنت این کاربر بخونید لطفا @مامان_حسین_و_علی‍ 

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا هر دو تونم تعلیق میشین 🦦

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

استارتر قشنگم ببخشیدا واقعا معذرت میخوام ولی بنده خدا راست گفت فقط منظورش بد بودمنم تاپیکو خوندم خیل ...

جان؟کی راست گفت؟اونی که گفت برو به صد نفر بده؟

حقش بود اول اون فحش داد

نه اول شما شروع کردی اون خانوم نظرشو گفته تو گفتی عقب مونده ای 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

جان؟کی راست گفت؟اونی که گفت برو به صد نفر بده؟

نههههه ای وای مننننن

خیلی معذرت میخوام اشتباهی فرستادم 

واسه یه تایپک دیگه بود الان پاکش کردم 

عذر میخوام ببخشید چون صفحه ها پشت هم بودن اشتباهی اینجا اومد بازم ببخشید ❤️

نه اول شما شروع کردی اون خانوم نظرشو گفته تو گفتی عقب مونده ای

یعنی شما به یکی بگی طرز فکرت عقب موندس اون بهت بگه برو به صد نفر بده مشکلی نداری؟

یعنی شما به یکی بگی طرز فکرت عقب موندس اون بهت بگه برو به صد نفر بده مشکلی نداری؟

من کار اون خانوم رو تایید نکردم ولی شما اول توهین کردین میتونستی نظر خودت رو بگی بدون توهین بعدم هم اون خانوم حرف زشت زده شما پایینش بدترش رو گفتی دیگه ادای آدمهای مظلوم رو در نیار 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان دیدم تاپیکو

شما اول یکم تند رفتی عقب مونده حرف خوبی نیست واقعا  ولی اون خانوم واقعا بد جواب داد 

من کار اون خانوم رو تایید نکردم ولی شما اول توهین کردین میتونستی نظر خودت رو بگی بدون توهین بعدم هم ...

پس هر کی مثل این خانم به تورت خود بهش اعتراض نکن