2789
عنوان

خستم

54 بازدید | 7 پست

خسته شدم میدونی داغونم هرچی میخوام نمیشه هرچی میدوم نمی رسم 

شایدم ادم دویدن نیستم هنوز شروع نکرده می افتم خسته میشم کاش میشد بمیرم 

برای همیشه نباشم کاش می  مردم  

نبودم خیلی بهتر از بودنمه 

یا ادم تلاش نیستم یا تلاشام نتیجه نمیدن خستم داغونممممممممم

چرا نمیشه چراااااااااااا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

کاش بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

کاش همه  چی درست بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم💋🐥

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍خدا هر مشکلی دارین حل شه و خیلی زود بهش برسی انشالله که خیلی زود حال تون بهبود پیدا کنه الهی آمین💙 خدا به حق فاطمه زهرا توی این ایام فاطمیه دست تو بگیره 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم💋🐥گلم من از خدا میخوام خودش یه خوش ...

الهی خیر ببینی مهربونم الهی بهترین ها نصیبت بشه برات حمد خوندم 

ممنونم مهربونم من شرمنده خدا هستم بنده خوبی براش نبودم 

خدا خیلی مهربونه 

وقتی یه بنده خدا انقدر مهربنه قطعا خدا که خالق بنده هست خیلی خیلی مهربونتره 

من بیشعور خیلی ناشکرم و مقصر تمامش خودمم

مهربونم برات از خدا بهترین ها رو میخوام حالمو  خوب کردی خدا حالتو خوب کنه مهربونم ان شالل هبهترین دانشگاه قبول بشی و همیشه انقدر به خدا معتقد باشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی خیر ببینی مهربونم الهی بهترین ها نصیبت بشه برات حمد خوندم ممنونم مهربونم من شرمنده خدا هستم بند ...

خواهش میکنم خواهر مهربونم نظر لطف تونه انشالله که هر چیزی از خدا میخوای نصیبت کنه به حق حضرت رقیه الهی آمین امیدوارم که همیشه حال تون رو اون بالا سری شاد و خوشحال کنه الهی آمین هیچ وقت به درگاه خدا نا امید نشو ناشکری نیازی نیست اگر چیزی میخوای به درگاه خدا فقط بگو خدایا شکرت بیشتر شو برام بفرست دقیقا یادم نیست ولی اگر اشتباه نکنم حدیث یا ایه ای از قرآن هست که میگن جایی که فکر شم نمیکنید ما بیشتر از خواسته شما بهتون پاداش میدیم ناراحت نباش گلم من به درگاه اون بالا سری که همه مارو میبینه برات دعا میکنم دعاهام همیشه گیراس امیدوارم برای شما خدا معجزه ای کنه و هر چیزی که توی درست هست بهش برسی الهی آمین منم متشکرم از شما که برای من دعا کردین خدا همش ۱۰۰ برابرش برگرده به خودت خواهر مهربونم 😍☺️ امیدوارم بهترین ها توی زندگیت برات رقم بخوره مهربونم 💛

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

خواهش میکنم خواهر مهربونم نظر لطف تونه انشالله که هر چیزی از خدا میخوای نصیبت کنه به حق حضرت رقیه ال ...

ممنونم مهربونم  نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم که انقدر مهربونی  از خدا میخوام به دل مهربونت نگاه کنه 

خیلی ماهی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم مهربونم نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم که انقدر مهربونی از خدا میخوام به دل مهربونت نگاه کنه خی ...

🫂💙💎

♥️💋🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40