2777
2789
عنوان

نقشه داره برام که طلاق بگیرم

104 بازدید | 2 پست

مادرم خیلی بده باهام دشمنه .دشمن واقعی چشم دیدنم نداره حتی دعا می گیره از چشم پدرم بیافتم .سالها نزاشت ازدواج کنم تا پیری تنها نباشه الان خاستگار دارم دیدم تو گوگل سرچ کرده آیا حقوق پدر به دختر بیوه می رسد؟ به نظرتون داره برنامه ریزی می کنه کاری کنه شوهرم منو طلاق بده؟پدرم بازنشسته هست خداروشکر سایش بالاسرمه.

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم آخه اینجوری هم باید پدرتونو بکشه هم شوهرتونو از شما جدا کنه مگه حقوق بازنشستگی میلیاردیه؟ شاید صرفن فکر اینه که اگه خدایی نکرده پدرتون فوت کرد شما در چه حالاتی ممکنه حقوق بهتون برسه والا مامان من فرشتس ولی انقدر آدم از آینده میترسه بعضی وقتا با خودش میگه من هیچی به نامم نیست نکنه پدرتون فوت کنه شما منو بیرون کنید از خونه بالاخره آدم یه وقتایی فکرش سمت این چیزا میره