رژیم غذایی درست با ورزش صحیح مداوم وزن و میاره پایین
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
به نظر من با دمنوش اتفاق خاصی نمیوفته فقط و فقط اراده میخواد که بری باشگاه هم ورزش هم رژیم با هم ان شالله لاغر میشی و زودم باردار میشی اگر باشگاهم نمیتونی بری فقط برقص تو خونه روزی ۲ ساعت برقص عالیه
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ساکشن ک کنی با بارداری بر میگرده..قرصم باز عوارض داره واسه باردارشدنت..دمنوشم اطلاع دقیق ندارم ولی دوستم گرفت..نمیدونم نیوشا بود یانه..کلیه هاش داغون شد..باشگاه و کم خوری بهترین راه حله..تازه ورزش به فعال شدن تخمدانهاتم کمک میکنه.من دوتا بچه هامو زمان ورزش و باشگاه باردار شدم