2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 21 پست
ساعت خوابم اوکیه .. ۴ صبح بیدار میشم اما مثل الان ساعت ۱۰ شده هنوز یه صفحه هم نخوندم ..مرسی واقعا یک ...

خیلی خوبه آفرین بهت ساعت خوابت خیلی خوبه احسنت 

ببین تو درگیر این مشکل نیستیا الان حداقل ۶۰ درصد هستن دانش آموزان مثل شما هستن مطمین باش 

از هیچ کس عقب نیستی تلاشتو بکن از همشون جلو میزنی

فقط حین تلاش به رتبه و این چیزا فکر نکن چون بازم میگم اگه یه تست خراب کردی میگی که تمام شد من چیزی نمیشم و اینا 

تا میتونی باید شکست بخوری هزار بار شکست بخور الان درسو نفهم تست خراب کن آزمون خراب کن از همه یه درسی بگیر و پر قدرت تر تلاشتو بکن تا اینکه روز آزمون خوشحال باشی و تو پیروز آزمون باشی نه اینکه اون موقع شکست بخوری 

اصلا شکست مقدمه پیروزی هستش 

ببخشید خیلی حرف زدما ولی خب دوست داشتم که یه سری تجربیاتم رو به اشتراک بذارم با شما 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

چشم ممنونم واقعا اره گوشیمو تا قبل این چند روز خاموش کرده بودم باز برگشتم

انشالله که شما تلاشتو می‌کنی و روز اعلام نتایج خوشحال میای اینجا رتبتو میگی. 

همین الان شروع کن کار سختی نیست مطمین باش میشه 

ببخشید که میپرسم شما پشت کنکوری هستی یا دوازدهم؟

اگه میتونی روزی یک ساعت ورزش توی تایمت بذار خیلی رفرشت می‌کنه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه آفرین بهت ساعت خوابت خیلی خوبه احسنت ببین تو درگیر این مشکل نیستیا الان حداقل ۶۰ درصد هستن ...

نه خواهش میکنم خیلی کمک کرد حرفاتون . 

نمی‌دونم ذهنم همش درکیره

انشالله که شما تلاشتو می‌کنی و روز اعلام نتایج خوشحال میای اینجا رتبتو میگی. همین الان شروع کن کار س ...

نصفه موند پیامم .. میگم ذهنم همش درگیره خیلیا از تیر شروع کردن بعد من توی آذر انقد عقبم ..🥲 دلسرد میشم .. دوازدهم اما مدرسه نمیرم وقتم آزاد تره .. حتما مرسی🤍

نه خواهش میکنم خیلی کمک کرد حرفاتون . نمی‌دونم ذهنم همش درکیره

خواهش میکنم کاری نکردم 🌹

ای بابا درگیر چی 

سعی کنید خودتون رو درگیر کسائل حاشیه نکنید اصلا چه مجازی چه دوست و رفیق چه رابطه که اگه واردش بشید دیگه کنکور تمامه 

فقط تمرکز روی درس باشه ولی بدون استرس و نگرانی 

نصفه موند پیامم .. میگم ذهنم همش درگیره خیلیا از تیر شروع کردن بعد من توی آذر انقد عقبم ..🥲 دلسرد م ...

خب شما که مدرسه نمیری بهتر از بقیه می‌رسی 

ببین دختر گل من کنکوری هم توی فامیل میشناسم هم توی این سایت که دقیقا مثل شماست دقیقا این حرف شما رو میزنه 

منم این فکرو کردم گفتم بهمن شده دیگه دیره و ول کردم 

بعد که کنکور رو دادم گفتم فقط اگه یه جمع بندی خوب کرده بودم شاید الان دانشگاه بهتری بودم دیگه چه برسه به اینکه از بهمن پر قدرت ادامه میدادم 

شما تلاشت رو بکن به هیچ چیز ناامید کننده ای فکر نکن همین خودش یه جور ناامیدیه باعث میشه که نذاره تلاش کنی و حس عقب افتادن میده بهت 

پس این فکرارو ول کن و فقط تلاش کن فقططططط