2777
2789
عنوان

کنکور

122 بازدید | 21 پست

من یکم ناامیدم 

صفر نیستم ، اما پیشروی کمی داشتم 

طبق برنامه آزمون پیش نرفتم 

الان نمی‌دونم میتونم قبول شم یا نه

کلا دیگه انگار انگیزه درس ندارم 🥲

میشه اگه خودتون کنکوری یا دانشجو هستید بیاید راجبش حرف بزنیم 

چه رشته ای هستی؟

فقط ناامید نشو و تلاشتو بکن ناامید بشی همه چیز تمامه یه جورایی 

تلاشتو بکن نذار فکر بد بیاد سراغت و روحتو عذاب بده

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کلی تایم مونده ازمونا پیشرویش خیلی سریعه من خودم با اینکه از اول باهاش پیش رفتم عقب میفتم خیلی وقتا از بعضی مباحث

لازم نیس برا موفقیت حتما طبق برنامه اونا پیش بری

الانم تایمیه که خیلیا درسو ول میکنن اگر این مدت درست بخونی مطمئن باش میشه

چه رشته ای هستی؟فقط ناامید نشو و تلاشتو بکن ناامید بشی همه چیز تمامه یه جورایی تلاشتو بکن نذار فکر ب ...

تجربی 

همه چی برام فراهمه اما اصلا نمیتونم درس بخونم 🥲

تجربی همه چی برام فراهمه اما اصلا نمیتونم درس بخونم 🥲

چونکه چند روز رو به فرض از دست دادی حالا فکر می‌کنی که تمام شد و دیگه نمیشه و همه منشأ از ناامیدی و فکر منفی داره 

یه لحظه فکر منفی نکن حتی یه لحظه 

تلاشتو بکن و اصلا به رتبه فکر نکن وقتی که کنکور و دادی روز بعدش بیا فکراتو بکن ببین چیکار کردی از الان اگه یه تست نتونستی حل کنی نگو نشد و نمیشه و هیچی نمیشم اصلا فکرشو نکن و به تلاشت ادامه بده 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

الان کلی تایم مونده ازمونا پیشرویش خیلی سریعه من خودم با اینکه از اول باهاش پیش رفتم عقب میفتم خیلی ...

نمی‌دونم چیکار کنم زده ب سرم ول کنم بمونم پشت . 

انگار هرچی خوندم فقط خوندم که بگذره الان تسلط ندارم🥲

مثلا شیمی پایه رو تقریبا نصفشو‌خوندم اما دوازدهم هنوز شروع هم نکردم 

فیزیک فقط دو فصل خیلی عالی مسلطم 

زیست هم تازه فصل ۲ دوازدهم و فصل ۴ دهنم🫠

تجربی همه چی برام فراهمه اما اصلا نمیتونم درس بخونم 🥲

برنامه خوابتو درست کن حتما سعی کن روزی ۷ ساعت خواب مفید داشته باشی 

اصلا حس حال بد به خودت راه نده نیا فکر کن که نمیشه و دیگه یبار دیگه و سال بعد اصلا این فکرارو نکن به هیچ کس توجه نکن مقایسه نکن آزمون صرفا برات مهم نباشه خیلی چون خیلی از کتابهای ازمونا سوالارو دارن و یه جورایی عادلانه نیستن 

امیدت هم به خدا باشه خود خدا میگه ناامید نشو و تلاشتو بکن به جوری می‌سازم برات که از شوق گریه کنی. 

نمی‌دونم چیکار کنم زده ب سرم ول کنم بمونم پشت . انگار هرچی خوندم فقط خوندم که بگذره الان تسلط ندارم� ...

پیشرویت خوب بوده بنظرم تلاش کنی جلو میفتی

ببین حتی اگرم بخوای بمونی پشت باید از الان خوب بخونی که یه رتبه متوسط بیاری بعد بمونی پشت الانم وقت فکر کردن به این نیس اصلا باید تا جایی که میشه تلاشتو کنی

من خودم پارسال میخوندم ادامه میدادم بعدم یه رتبه متوسط اوردم موندم پشت الان خوندن برام راحتتر شده چون نسبتا تسلط خوبی دارم

ولی اون دوستاییم که نخوندن به امید پشت موندن الانم ول کردن 

میخوام بگم حتی اگرم بخوای پشت بمونی باید از الان بخونی

برنامه خوابتو درست کن حتما سعی کن روزی ۷ ساعت خواب مفید داشته باشی اصلا حس حال بد به خودت راه نده نی ...

ساعت خوابم اوکیه .. ۴ صبح بیدار میشم اما مثل الان ساعت ۱۰ شده هنوز یه صفحه هم نخوندم ..

مرسی واقعا یکم آروم شدم✨

چشم .. شما کنکوری ای؟

نه من دانشجو هستم ولی این دوره رو گذروندم حال شما رو هم داشتم یه زمانی و خب شکست خوردم توی این برهه و تسلیم افکار منفی شدم هر چند بعد فهمیدم که اگه حتی دو ماه آخر تسلیم نمی‌شدم الان دانشگاه تاپ درس می‌خوندم 

پس شما راه منو نرو ناامید نشو تلاشتو محکم بکن 

سعی کن از مجازی دور بشی کامل اگه امکانش هست خیلی خودتو محدود بکن و تلاش مهمه 

زیاد به بقیه توجه نکن همین طور نتیجه آزمون که اگه بد شد تمامه اگه خوب شد یعنی قبولم من طرف دیدم با تراز خیلی بالا و خوب چیزی قبول نشد 

این آزمونها خودشون منشأ استرس بچه ها هستن 

ولی تا میتونی تست هم کار کن و امید داشته باش کامل 

پیشرویت خوب بوده بنظرم تلاش کنی جلو میفتیببین حتی اگرم بخوای بمونی پشت باید از الان خوب بخونی که یه ...

چشم.. مرسی🤍

خونواده ام اصلا پشت کنکور نمیزارن الان چند روزه همش دعوای🫠😂

نه من دانشجو هستم ولی این دوره رو گذروندم حال شما رو هم داشتم یه زمانی و خب شکست خوردم توی این برهه ...

چشم 

ممنونم واقعا 

اره گوشیمو تا قبل این چند روز خاموش کرده بودم باز برگشتم