2777
2789
عنوان

زنانگی زنانه (بیاین خانمای زیبا)

230 بازدید | 18 پست

تو یه تایپیکی خانمه داشت  میگفت پس انداز کار مردا و فکر زن نباید بره این سمت چون زانگی کم میشه 

راهکار بدید چکا رکنیم

من که ذاتا از اولم اینجور بودم خیلی دغدغه مالی و کلا اینده دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم این تفکرات از کجا میاد؟!

تو این شرایط اقتصادی، عقل سلیم حکم میکنه برای آینده خودتو خونواده ات، هر دو نفر برنامه ریزی کنید،

چرا زن رو میخوان به اسم زنانگی تبدیل کنن به یه موجود منفعل!؟

چه ربطی به زنانگیییییییییییییی داره طرف داره پولش میزاره کنار مردونگی میخاد ینی

اره گفت مسایل مالی به مردا بسپرید چون از زنانگیتون کم میشه

شایدم راست میگه 

من خودم شاغلم و خو قدر پول میدونم ولی میگفت یعنی نباید بدونید چقدر قسط دارید 

این حرفای پوچ رو دقیقا از کجاشون درمیارن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

به نظرمنم درسته مردبایدپس اندازکنه و زن دعدغه نداشته باشه ولی زن باسیاست بافکردرست برای همین پس انداز پیشنهادهای خوب بوده کم وکسری ها رواولویت بندی کنه مرد تلاش کنه برای نیازهای زندگی 

نمیدونم این تفکرات از کجا میاد؟!تو این شرایط اقتصادی، عقل سلیم حکم میکنه برای آینده خودتو خونواده ات ...

دقیقا افرین 

من الان به خاطر اینده بچم فکر و دغدغه مای دارم 

کلا تعریف زنانگی چیه 

شورش درآوردن انرژی زنانه زن دایی زنانگی و .... بابا زن هم انسانه همون طور که دوست داره و طبیعتش هست زندگی کنه . چرا باید بزور خودمون تغییر بدیم باب میل می و چی می‌خوایم بشیم . راحت باشید و اون طور ک دوست دارید زندگی کنید قدر خودتون زیبایی هاتون بدونید برای خودتون و سلامتی اون وقت بذارید همین کافیه

به نظرمنم درسته مردبایدپس اندازکنه و زن دعدغه نداشته باشه ولی زن باسیاست بافکردرست برای همین پس اندا ...

خب طوبی جان الان تو این شرایط اقتصادی وقتی مرد بنده خدا تلاشش میکنه ولی درامد و قدرت خرید اومده پایین چکار کنه دیگه

البته ما جفتمون کارمندیم و همسرم شغل دیگه نداره 

من هر دو رونجربه کردم اخرش بی خیال مسایل مالی شدم خواسته هام ازجمله طلا ولباس و...ازش میخوام خداروشکروقتی داره میخره وقتی نداره دراولین فرصت که پول داره میخره انگیزه تلاش میده برای مرد منم فکرم رومشغول وظیفه هایی هست که بایدیه زن داشته باشه ازجنله بچه داری همسرداری حانه داری ووقت برای خودم قبلاخیلی ذهنم درگیر دو دوتاچهارتابود

خب طوبی جان الان تو این شرایط اقتصادی وقتی مرد بنده خدا تلاشش میکنه ولی درامد و قدرت خرید اومده پایی ...

زن میتونه خواسته هاش روطبق درامد همسرش درخواست کنه این زمانه به مردفشارنیاد من خودم نمیپرسم چقدرداری و...فقط طلب میکنم