2777
2789
عنوان

زنانگی زنانه (بیاین خانمای زیبا)

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 18 پست
زن میتونه خواسته هاش روطبق درامد همسرش درخواست کنه این زمانه به مردفشارنیاد من خودم نمیپرسم چقدرداری ...

منخودم شاغلم خیلی وقتا هیچی از اون طلب نمیکنم ولی خو واقعا با لذت برا خودم و بچم خرج میکنم میبینی لباسی میخرم 

ولی واقعا راس میگی حس میکنم من باید پس انداز کنم و از اون طلب کنم تا پولاش خرج کنه

منخودم شاغلم خیلی وقتا هیچی از اون طلب نمیکنم ولی خو واقعا با لذت برا خودم و بچم خرج میکنم میبینی لب ...

اشتباهه طلب نمیکنی درسته شما شاغلیدولی این چیزی ازحمایت همسرتون کم نمیکنه مردها دوست دارن نیاز زن روبراورده کنندولی زنهای الان مغرورشدن میگن ما رونمیندازیم درحالی که وظیفه مردنیازمردهمینه مطلب دوم زنهای شاغل هم بهتره مردش گفت فلاان جیز رونمیخرم صبرکنندتادرفر۱ت مناسب بخره ونگن خودم دارم میخرم این حس استقلال زن مرد رواذیت میکنه ازحمایتشون کنارمیکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این خانم بیراهم نگفته واقعاً زنی که فقط به فکر پول و پس‌انداز باشه هیچی ازش نمی‌مونه،بعضی خانما دیگه شورشو بریدن به جای خودش و همسرش داره فکر می‌کنه و یادش رفته که یه زن

من غرورودوق روتوچشم همسرم میبینم وقتی یه چیزی میگم بخر روبعدمدتی میخره وکلی تشکرمیکنم میبینم وبرای خریدهای بعدی تلاشش روزیادمیکنه گاهی مرد داره والکی میگه ندارم اون خواستن زن روببینه نه ازاینکه محناج مردباشیم کلا مردها به اب واتیش میزننداین نقش حمایتگریشون به چشم زن بیادولی متاسفانه زنها حس کوجیک شدن دربرابر مردمیبینند