نازاردخت مدیر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1390 عنوان زنانگی زنانه (بیاین خانمای زیبا) | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 18 پست تو یه تایپیکی خانمه داشت میگفت پس انداز کار مردا و فکر زن نباید بره این سمت چون زانگی کم میشه راهکار بدید چکا رکنیممن که ذاتا از اولم اینجور بودم خیلی دغدغه مالی و کلا اینده دارم 1404/08/29 | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازاردخت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1390 زن میتونه خواسته هاش روطبق درامد همسرش درخواست کنه این زمانه به مردفشارنیاد من خودم نمیپرسم چقدرداری ... منخودم شاغلم خیلی وقتا هیچی از اون طلب نمیکنم ولی خو واقعا با لذت برا خودم و بچم خرج میکنم میبینی لباسی میخرم ولی واقعا راس میگی حس میکنم من باید پس انداز کنم و از اون طلب کنم تا پولاش خرج کنه
طوبی۱ عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 1096 منخودم شاغلم خیلی وقتا هیچی از اون طلب نمیکنم ولی خو واقعا با لذت برا خودم و بچم خرج میکنم میبینی لب ... اشتباهه طلب نمیکنی درسته شما شاغلیدولی این چیزی ازحمایت همسرتون کم نمیکنه مردها دوست دارن نیاز زن روبراورده کنندولی زنهای الان مغرورشدن میگن ما رونمیندازیم درحالی که وظیفه مردنیازمردهمینه مطلب دوم زنهای شاغل هم بهتره مردش گفت فلاان جیز رونمیخرم صبرکنندتادرفر۱ت مناسب بخره ونگن خودم دارم میخرم این حس استقلال زن مرد رواذیت میکنه ازحمایتشون کنارمیکشه
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 9724 حالا این خانم بیراهم نگفته واقعاً زنی که فقط به فکر پول و پسانداز باشه هیچی ازش نمیمونه،بعضی خانما دیگه شورشو بریدن به جای خودش و همسرش داره فکر میکنه و یادش رفته که یه زن
طوبی۱ عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 1096 من غرورودوق روتوچشم همسرم میبینم وقتی یه چیزی میگم بخر روبعدمدتی میخره وکلی تشکرمیکنم میبینم وبرای خریدهای بعدی تلاشش روزیادمیکنه گاهی مرد داره والکی میگه ندارم اون خواستن زن روببینه نه ازاینکه محناج مردباشیم کلا مردها به اب واتیش میزننداین نقش حمایتگریشون به چشم زن بیادولی متاسفانه زنها حس کوجیک شدن دربرابر مردمیبینند