2777
2789
اره ولی سر4ساعت دوباره داغ میشن دیگه شیاف گذاشتم ده روزی میشه مریض شدن بردمشون دکتر فک میکردم خوب شد ...

اگه پاهاشم داغه پاشویه کن.پارچه نمدار زیر بغل و کشاله رانشونم بزار.روی پیشونی نزار خطرداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم تب کرده خیلی داغهتا سر شب هیچیش نبود بلند شدم پسرمو شیر بدم دیدم این یکی داغهبیدارش کردم ب ...

امشالله حالش بهتربشه مریضی سخته ولی تب خیلی بده آدم همش نگرانه

اگه پاهاشم داغه پاشویه کن.پارچه نمدار زیر بغل و کشاله رانشونم بزار.روی پیشونی نزار خطرداره

واقعا پیشونی خطر داره؟؟؟ برا چی؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من ۵ شبه نخوابیدم،تو روز خوابیدم،الان عادت کردم خوابم نمیبره،خدا روشکر امشب تب نکردن،دوشب یکیشون،سه ...

ای بابا اکان از این مریضیا و فصل پاییز من چون یکیشون مدرسه میره هرچی ویروس جدید هست میاره خونه البته امروز هوا خوب بودم بردمشون پارک و بعد خرید و شام رفتیم بیرون انقددد خوشحال بودن خصوصا واسه خریدا بعد دیگه اومدیم خونه دیدم  هی بیحال میشن 😔

منم اولین باره شنیدم،من همیشه میذارم چون گیجگاه و پیشونیشون خیلی داغ میشه موقع تب

منم نشنیده نبودم 🤷🤷🤷🤷

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
امشالله حالش بهتربشه مریضی سخته ولی تب خیلی بده آدم همش نگرانه

انشالله عزیزم

همچنین بچه های شما

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ای بابا اکان از این مریضیا و فصل پاییز من چون یکیشون مدرسه میره هرچی ویروس جدید هست میاره خونه البته ...

خیلی سخته واقعا،بچه های منم هردو مدرسه میرن،یه هفته نرفتن به خاطر مریضی،گفتم کامل خوب بشن به بقیه سرایت ندن،اگه همه مراعات کنن خیلی خوبه

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
خیلی سخته واقعا،بچه های منم هردو مدرسه میرن،یه هفته نرفتن به خاطر مریضی،گفتم کامل خوب بشن به بقیه سر ...

اره ولی هیچ وقت نمیشه تامیگه فلانی غایب بودفرداش ک میاد اون دختر مدرسه بچه منم شروع شد مریضیش