اگه پاهاشم داغه پاشویه کن.پارچه نمدار زیر بغل و کشاله رانشونم بزار.روی پیشونی نزار خطرداره
واقعا پیشونی خطر داره؟؟؟ برا چی؟؟؟
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من ۵ شبه نخوابیدم،تو روز خوابیدم،الان عادت کردم خوابم نمیبره،خدا روشکر امشب تب نکردن،دوشب یکیشون،سه ...
ای بابا اکان از این مریضیا و فصل پاییز من چون یکیشون مدرسه میره هرچی ویروس جدید هست میاره خونه البته امروز هوا خوب بودم بردمشون پارک و بعد خرید و شام رفتیم بیرون انقددد خوشحال بودن خصوصا واسه خریدا بعد دیگه اومدیم خونه دیدم هی بیحال میشن 😔
منم اولین باره شنیدم،من همیشه میذارم چون گیجگاه و پیشونیشون خیلی داغ میشه موقع تب
منم نشنیده نبودم 🤷🤷🤷🤷
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️