2777
2789
عنوان

آیا فامیلای شما هم ادایی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقدر حوصلم رو سر بردی ترجیح میدم هر چرت و پرتی گفتی دیگه جوابتو ندم بلکه بکشی بیرون از ما

از بیکاریه نه از من ، از بس بیکاری شکر خوردن راجع پوشش مردم هم دیگه سرگرمی نیست براتون خانم دکتر

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اسی اهمیت نده یه بار سر حجاب یه صبح تا شب با یه نفر بحث میکردیم نی نی یارم نمی فهمید بیاد ببنده.اصلا مریضن انگار دنیا برعکسه به جا اینکه ما به اونا گیر بدیم اونان که دارند گیر میدن.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

منم پوشش دارم نگاه بقیه بهم همینجور هست اما با حجاب حس امنیت بی‌نظیر دارم هر چند بی حجاب بودن راحت ه ...

البته موضوع حجاب و بیحجاب نیستا  من رفیق بی حجابم دارم اتفاقا  موضوع اینه که ظاهر اصلا چیز مناسبی برای لول بندی مردم نیست

اسی اهمیت نده یه بار سر حجاب یه صبح تا شب با یه نفر بحث میکردیم نی نی یارم نمی فهمید بیاد ببنده.اصلا ...

حالا حرف شما درست ولی فعلا منظورم حجاب نیست  این ظاهربینی شونه که خیلی بده