2777
2789
عنوان

سرپرست پول پرست

78 بازدید | 8 پست

حالم ازش بهم خورد ما تو اتاقیم در باز میکنیم میریم تو سالن ۱۸نفره فرقمون فقط ی شیشه بینمون هست اومد گفت سالن کرایش شده۲۵۰۰

اتاق۳۵۰۰

بهش گفتم واقعا ما فرقی با سالن نداریم باید حداقل ماهم بشیم۳۰۰

مثل اتاقا بالا ک نیستیم ک‌اتاقمون مثل سوییت باشه اونا۳۵۰۰ماهم ۳۵۰۰

برگشت جلو همه بهم گفت میزنم تو صورتت با این قیافت نیم ساعت دو اینه زل زدم ب خودم ببینم قیافم چشه واقعا عیبی نمیبنم تو‌صورتم حالم ازش بهم خورد زنیکه بیشعور جلو همه بهم گفت منم دیگه هیچی نگفتم پولشم‌زدم براش کوفتش بشه اشغال با این طرز حرف زدنش خجالت زده شدم جلو اون همه ادم روم نمیشه برم اشپز خونه شام بخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی روزگار... بیخیالش.. برو. شامتو بخور... پولشو دادی دیگه.... جلو چشمش بشین دق کنه

بدم اومد ازش وقتی بحث پول میشه همینجوری میکنه خیلی پول پرسته اصن ذره ای انسانیت نداره این زن بیشعور 

بدم اومد ازش وقتی بحث پول میشه همینجوری میکنه خیلی پول پرسته اصن ذره ای انسانیت نداره این زن بیشعور

خدا هیشکیو گرفتار اینجور آدما ننداره

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️