2777
2789
عنوان

فک نکنم کسی ب بدبختی من باشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 23 پست
خب وقتی پدرش نمیذاره چجوری بیارمش پیش خورم؟زود قضاوت نکنید من بخاطر حضانت پسرم از تموم مهریه نفقه جه ...

عزیزم مگه باهم تو دادگاه توافق سر حضانت بوت نکردید ک بجای مهریه بچت بده خب ب هیچ عنوان نمیتونه ازت بگیره مگه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد خواهرت خیانت کرد خوانوادت چ عکس العملی بهش نشون دادن؟

فکر کنم تاپیکاش فیکه.تو صفحه 41 و 42تاپیکاش یه جا نوشته داره طلاق میگیره و قهره.یه جا نوشته منو شوهر هر روز دوتایی بچمون میاریم مدرسه.یه جا دیگه نوشته یه خانوم رو شوهرم نظر داره یه جا دیگه گفته خواستگار سابقم شنیده دارم طلاق میگیرم داره زنش بخاطر من طلاق میده😐😐

فیکه گمونم

خیلی سست مغزم پوچ مغزم اگه ای کارا کنن ک چی یکی مث اینا وجود داره تاپیک الکی میزنم مردم و سرکار میزارن یکی هم مثل من ک هیچ تاپیک نمی‌زنم البته اگه واقعا اینجوری باشه

خیلی سست مغزم پوچ مغزم اگه ای کارا کنن ک چی یکی مث اینا وجود داره تاپیک الکی میزنم مردم و سرکار میزا ...

حالا من خودمم هر روز کلی تاپیک میزنم همشونم واقعین. ولی قدیمی ترین تاپیکهای این کاربرو بخونی گیج میشی نمیدونی پارسال شوهر داشته؟داشته طلاق میگرفته؟چون یه جا نوشته یه ماهه اومدم قهر برا طلاق ؟معلوم نیست کدوم شوهرشو میگه .کی ازدواج کرد کی هشت ماهه بارداره الان

فکر کنم تاپیکاش فیکه.تو صفحه 41 و 42تاپیکاش یه جا نوشته داره طلاق میگیره و قهره.یه جا نوشته منو شوهر ...

کاربریم قبلا دست منو خواهر بزرگترم بود 

زود قضاوت نکنین

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40