2777
2789
عنوان

فک نکنم کسی ب بدبختی من باشه😭

310 بازدید | 23 پست

۲۳ سالمه شوهر سابقم انقد عذابم داد با خواهر خودم بهم خیانت کردن

ی پسر دارم ازش ..طلاق گرفتم پسرم حضانتش با من بود

ولی پدرو مادرو داداشم انقد فشار اومدن بهم ک ب اولین خواسنگار بی سروپا بله دادم و ازدواج کردم 

پسرمو ازم گرفتن بعد ازدواجم

الان از همسر دومم باردارم بلایی نمونده ک سرم نیارع همش حرص میده همش تو قیافس 

گوه تو شانس من

اوایل ازدواجم خیلی بیقراری پسرمو میکددم گفتم اگ یکی بیاری سرت گرم میشه ارومتر میشی

ولی الان ی افسرده تمام عیارم 

نمیدونم بچه دوممو چجودی نگهداری میکنم تو این گوهدونی زندگی 

بخاطر خدا نفری ی صلوات برام بفرستید

ی ذکری بگید اروم  شم دارم میمیرم

از اونورم همسد سابقم دارع ازدواج میکنه ب پسرم گفته مامان جدید بیاد دیگ حق نداری با مامان خودت حرف بزنی اونم  زنگ میزنه گریه میکنه ک مامان من میخوام باهات حرف بزنم

۸ سالشع

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو که بچه اولت رو 15 سالگی دنیا آوردی واست عبرت نشد حداقل چند سال صبر کنی بعد بچه دار شی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بچتو بیار پیش خودت. از بچه فقط میخوای باهاش تلفتی حرف بزنی؟مادری نمیخوای بکنی؟

خب وقتی پدرش نمیذاره چجوری بیارمش پیش خورم؟

زود قضاوت نکنید من بخاطر حضانت پسرم از تموم مهریه نفقه جهیزیه گذشتم 

ولی بعدش گرفتنش ازم 

الانم اگ بدن بهم رو چشمام نگهش میدارم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

بچتو بیار پیش خودت. از بچه فقط میخوای باهاش تلفتی حرف بزنی؟مادری نمیخوای بکنی؟

کدوم کشور زندگی‌ میکنی؟؟ 

ما توی ایران چه قانون چه مرد ها مادر رو صاحب بچه نمیدونن پدر واقعی که محاله بچه رو بده به مادر که ازدواج کرده 

دیگه شوهر خانم هم حتی نمیشه پیشنهاد رو داد

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

خواهشا هرکس حاجت محال گرفته یا در جوار معصومین هست یا ارادت خاصی داره یا از سادات هست یا حس میکنه کسی هست که دعاش اجابت میشه چه خودش باشه چه اطرافیانش برام لطفا دعا کنید 

و از ائمه ای که ازش حاجت محال گرفتید برای منم طلب کنید 🥺🥺❤️

هر کس دل روشنی داره برای بنده دعا کنه حاجت بنده برآورده شه❤️ 

التماس دعا❤️

حاجت محالی دارم 

در این مدت کم برآورده بشه🙏🙏🙏🙏🤍

بینهایت سپاسگزارم دستم قاصره حاجتم تقریبا غیرممکنه

از همه شما سپاسگزارم

از امام زمان میخوام به حق مادرشون فاطمه زهرا به حق ایام فاطمیه شفیع همگی شما عزیزان باشن در دنیا و آخرت❤️🤍🙏

میخواد با خواهرت ازدواج کنه؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

عزیزم چقدزودمادرشدی ازپدربچت بخواه هفته ای یه روزحداقل ببینیش حتی شده بری خونه مادرت اونجابیاره ازش ...

من تو زندگیا این مدلی دقت کردم خود خانومه نمیخواد زیاد درگیر بچه که از زندگی قبلیشه بشه