نخووودی مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4498 عنوان بگین چیزی | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 65 پست دوماهی میشە باهمیم،دعوامون شد اینستاشو نداد بهم حاشا کرد دارە و...گفتم پس کات گفت باشە هی داشت ور میزد کە تلفن و روش قطع کردم نفهمیدم چی گفت.حالا هر چند روز یک بار میرە سفر کاری ،همیشە پیام میدادم رسیدی یانە،میخوام فردام پیامش بدمدو روزە کاتیمولییییییی میترسم بنویسە ارە🥲اگە سرد جواب بدە چی؟اگە دیگە پیام ندە چی؟؟ میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌 1404/08/28 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نخووودی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4498 احتمالش زیاده هوم بعدش چالش میکنم و دل میکنم🫠ممنون از راهنماییات میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌
نخووودی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4498 ارە دارە ولی حاشا کرد دیگە دید من میدونم دارە گفت ارە ،بعد گفت میدونی دارم چرا بازی درمیاری و میپرسی ... اینو بخون @نداا88 کامل گفتم میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4744 هوم بعدش چالش میکنم و دل میکنم🫠ممنون از راهنماییات دبگهذبستگی ب خودتون داره ک ایا ارزش داره خودتون رو کوچیک کنین یا ن خواهش میکنم استندبایِ حاجی🙌🏼
نداا88 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1916 اینو بخون @نداا88 کامل گفتم ببین من اینارو گذروندم عین خودتم گیر بودم هرچی بدویی دنبالش بیشتر ازت دور میشعبزار خودش برگرده و ازشم اینستاشو بخواه حقتهاصلاا و ابدا بهش پی ام نده
نخووودی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4498 ببین من اینارو گذروندم عین خودتم گیر بودم هرچی بدویی دنبالش بیشتر ازت دور میشعبزار خودش برگرده و ازش ... وای خیلی دودلیە بدیە،شاید پیام بدم ادامە نداد جون میکنم و نمیرم سمتش🫠 میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌
نداا88 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1916 وای خیلی دودلیە بدیە،شاید پیام بدم ادامە نداد جون میکنم و نمیرم سمتش🫠 الکی نگووسردم جوابتو بده بازم بیخیال نمیشی بیخیال بشو بودی الان میشدی دیگمن عین خودت بودم قشنگگ میدونم چه حالی الان
نخووودی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4498 الکی نگووسردم جوابتو بده بازم بیخیال نمیشی بیخیال بشو بودی الان میشدی دیگمن عین خودت بودم قشنگگ میدو ... نە جدی میگم الانم دارم جون میکنم انقدر سختمە پیامش بدم😭 میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌
نداا88 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1916 نە جدی میگم الانم دارم جون میکنم انقدر سختمە پیامش بدم😭 پیام ندهاخرین حرفم بهت همینه تیکه تیکه شدی از دلتنگیم تا بهت پی ام نداده نده
نخووودی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4498 پیام ندهاخرین حرفم بهت همینه تیکه تیکه شدی از دلتنگیم تا بهت پی ام نداده نده ببینم تا فردا چی میشە🥺یعنی من تند نرفتم؟من اول گفتم کات میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌
نداا88 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1916 ببینم تا فردا چی میشە🥺یعنی من تند نرفتم؟من اول گفتم کات گفته باشییاون بخوادت بازم میاد تندم نرعتی یارو علنا داره مخفی کاری میکنه اینستا داره چرا نباید همو فالو داشته باشید
نخووودی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4498 گفته باشییاون بخوادت بازم میاد تندم نرعتی یارو علنا داره مخفی کاری میکنه اینستا داره چرا نباید همو ف ... نیادچی؟تلفنو قطع کردم روش داشت حرف میزد میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌
نداا88 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1916 نیادچی؟تلفنو قطع کردم روش داشت حرف میزد نیاد یعنی این ادم تو نیستمن تاپیک دیگتم خوندم اینکه میگی گوشیو قطع میکنه پی ام میده کار دارم اینم مشکوکهوالا من دوست پسر نظامیم داشتم رمانای استراحتشو میدونستمزنگ میزدم تک خودش زنگ میزدشبام ک کلاا باهم حرف میزدیممشکوکهه این اقاا
نخووودی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4498 توی یه شهر هستین دوتاتون؟! ارە میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌