2777
2789
عنوان

بگین چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 65 پست
خب خیلی رابطتون کوتاه بوده که بخوای اینستا و ... رو داشته باشی ازش بهتر بود بیشتر شناخت شخصیتی ازش پ ...

وای واقعااا؟چرا امروز همە بە من میگن مشکوکە پس ندادە،یە چیزیم هستا از روز اول گفت ندارم

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

وای واقعااا؟چرا امروز همە بە من میگن مشکوکە پس ندادە،یە چیزیم هستا از روز اول گفت ندارم

مشکوک بودن یا نبودنش رو نمی‌دونم ولی هنوز هیچکدوم به هم اعتماد خالص رو نداشتید 

دقیق نفهمیدم اینستا داره ولی بهت دروغ گفته ندارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکوک بودن یا نبودنش رو نمی‌دونم ولی هنوز هیچکدوم به هم اعتماد خالص رو نداشتید دقیق نفهمیدم اینستا د ...

ارە دارە ولی حاشا کرد دیگە دید من میدونم دارە گفت ارە ،بعد گفت میدونی دارم چرا بازی درمیاری و میپرسی ازم؟؟؟یە جوری بود حتی گفت فردا حرف بزنیم

بعد من حالم بد شد از دروغش گفتم تو چرا با من اومدی رابطه؟گفت شناختت،گفتم خب؟گفت خیلی گیر میدی (اره حتی به تایپش و...مدلمه ولی دارم کمش میکنم ایراد گرفتنمو)گفتم اهان پس یعنی کات کنیم؟گفت هرجور راحتی مثل حرف خودت(من قبلش پیام دادمش ک اینستامه فالوم کن نوشت ندارم اینستا،منم نوشتم هرجور راحتی و...)گفتم باشه پس وقت همو تلف نکنیم خدافظ،گفت وقتتونو تلف نمیکنم خدافظ ،دیگه اون صداش میاومد حرف میزد که من قطع کردم 

ارە دارە ولی حاشا کرد دیگە دید من میدونم دارە گفت ارە ،بعد گفت میدونی دارم چرا بازی درمیاری و میپرسی ...

اینکه چرا حاشا کرد خب خیلی مهمه 

اینکه برای موندنت تلاشی هم نکرد مهمه 

واقعا نمیدونم

کار هر دوستون بچگانه بود 

و پایه های رابطتون خیلی ضعیف بود به خاطر همین راحتی کات کردید 

اینکه چرا حاشا کرد خب خیلی مهمه اینکه برای موندنت تلاشی هم نکرد مهمه واقعا نمیدونمکار هر دوستون بچگا ...

ارە چون کم با هم بودیم این همش سرکارە،پیام بدم فردا؟🥲

بازم پیش برو ببین جوابتو میده یا ن دیگه سردی مشخص میشه از صحیت کردنش اما چون کات کردین توقع نداشته ب ...

چی بگم اخە در جواب ارە😐

نمی‌دونم واقعا ولی اگر واقعا میخوای آشتی کنی گیر دادناتو کمتر کنی و منطقی و با آرامش و سیاست دلیل ای ...

ممنون عزیزم اومدی😘😘

چخبر، چیکار میکنی؟ خسته راه نیستی؟ بابا میخوای حرف بندازی وسط دیگه یکی باید اینارو ب من بگه هااا

🤣🤣🤣اخە همیشە فقط همینو میفرستادم براش،بعدشم بە دلم افتادە کە سرد جواب میدە و...هیچی بە هیچی🥲