2777
2789

مامانم یه دفتر خریده میگه بشین کل جهازی که خریدیم رو دونه دونه داخلش بنویس بعدش میدیم پدرشوهرت امضاش کنه

ولی خودم از اینکار بدم میاد یبارم مادر شوهرم شنید بهش برخورد که اینکارا ینی چی ولی توخانواده مادرم و تو شهر ما یه نوع رسمه بنظرتون بنویسم یانه؟!!!

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسم دارین بنویسین خیلی جاها خیلیا نتونستن جاهازشونو بعد جدایی بگیرن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

با شوهرت در میون بذارالبته اگه باهاش راحتی

ینی بهش نگم و بنویسم زشته🤔🤔

البته شوهرم کلا از اینچیزا سر درنمیاره

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

چه ناراحتی

اینم ی رسمه توضیح بده مثل بقیه رسوم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ینی بهش نگم و بنویسم زشته🤔🤔البته شوهرم کلا از اینچیزا سر درنمیاره

ما رسم داریم 

چرا نباید بنویسی؟ 

انشاالله که زندگیت خوب و شیرین باشه اما خدایی نکرده اگه مشکلی پیش اومد اون وقت میخوایی چیکار کنی؟ 

اره حتما بنویس نمیدونی این سیاهه وقتی به اختلاف بخورید چقدر بدردتون میخوره خانواده شوهرتم نباید بدشون بیاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ما رسم داریم چرا نباید بنویسی؟ انشاالله که زندگیت خوب و شیرین باشه اما خدایی نکرده اگه مشکلی پیش اوم ...

ممنون❤️

اره حتما بنویس نمیدونی این سیاهه وقتی به اختلاف بخورید چقدر بدردتون میخوره خانواده شوهرتم نباید بدشو ...

مادر شوهرم کلا اخلاقش همینه واسه دختر خودش همه چیو میپسنده ولی واسه من نه