2777
2789
عنوان

مذهبی های متاهل بیایید

142 بازدید | 7 پست

من خواستگارهای تحصیل کرده و با اصالت زیاد داشتم ولی تنها دلیلی ک به همسرم جواب مثبت دادم تحصیلات و ظاهر و خانوادا مذهبیش بود ک همه این موارد خیلی موجه بود ولی کم کم متوجه شدم نمازهاش رو تق و لق میونه و الان مدتیه اصلا نمیخونه درصورتیکه نماز و انجام واجبات واسه من خیلی مهمه چون اعتماد دارم تبعات بی نمازی یک شخص دامن تمام کساییکه تو خونه باهاش زندگی میکنن رو میگیره و کلا اون خونه رو نحس و بی برکت و شیطانی میکنه حالا فرض کنید با این تفکر دوسال جنگیدم و نتونستم نمازخونه ش کنم مقطعی میخوند و دوباره کنار میذاشت دیگه کاریش ندارم خسته شدم ولی یه لفظ زشت هم هست ک خیلی راحت بکار میبره رو اون لفظ هم بشدت حساسم و وقتی میگه از زندگی ناامید میشم احساس میکنم تمام شیاطین جمع میشن تو خونمون و خدا و کائنات حالشون بهم میخوره از نظر کردن بهمون 

هر بار هم خیلی تند برخورد میکنم و میاد کلی منت کشی میکنه اینبار هر چقدر خواست بهم نزدیک شه اجازه ندادم و خیلی تند باهاش رفتار کردم رفت اتاق دیگه خوابید چندساعت بعد موقع نهار گفت تو اتاق دلم گرفت و گریه کردم 

دلم براش سوخت ک با یبار پس زدن نشسته گریه کرده ! و انقدر احساساتی و وابسته ست 

بنظرتون چکار کنم اون لفظ رو بکار نبره و اصلاح شه ؟

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده مذهبی دلیل نمیشه خود شخص نماز و واجبات رعایت کنه که 

تو دوران آشنایی متوجه نشدین؟ 

من برام اولویت اعتقادات بود 

همسرم نماز اول اذان میخونن و روزه و...... 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد