2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که آزادی دارن

211 بازدید | 17 پست

همکارم پدرش فوت شده 

مامانشم سنش بالاست ولی سرحاله 

مامانش واسه خودش میره شمال شیش ماه میمونه 

شمال خونه دارن 

همکارمم از هفت دولت آزاده 

بعد از سرکار میره هر جاییکه دوس داره 

انقدر گشت و گذار میکنه 

یا دورهمیه 

یا مهمونی 

یا در حال چرخیدن توی مراکز خرید 

همش ول میگرده واسه خودش 

روزایی هم که بیرون نره لش میکنه خونه فیلم میبینه 

عشق و حالی میکنه واسه خودش بیا و ببین 

اونوقت من بیچاره 

از صبح تا ۴ که سرکارم 

بعدشم میام خونه بشور و بپز 

حتی وقت نمی‌کنم خودمو توی آیینه ببینم 

مامانم مرده 

مسئولیت خانه پدری افتاده روی دوش من 

بابامم درب و داغونه کسی زنش نمیشه 

دلم آزادی میخواد 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

چهل سالمه 

ازدواج نکردم 

حتی آزادی هم ندارم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی اونم همچین گل و بلبل نیستااا

چی بهتر از این که اختیار تایم و زندگیش دست خودشه 

مسئولیت هیشکیو نداره 

پس زندگی من خوبه ؟

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

فقط اونجایی که گفتی بابام درب و داغونه کسی زنش نمیشه ببخشید خندم گرفت🤦🏻‍♀️🤣

والا ب خدا 

الان زنا انقدر زرنگ شدن مگه دیوانه ان شوهر کنن

پول نداری مستقل شی ؟ سی سالگی به بعد واقعا سنیه که آدم حریم و استقلال خودش رو به شکل جدی میخواد و حتی میشه اسمش رو یک نیاز گذاشت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب به پدرتون بگید یکم کارای خونه رو انجام بدن شمام اخر هفته ها بیشتربرای خودتون وقت داشته باشین

نمیتونه 

با عصا راه میره 

کل پاهاش پلاتینه

پول نداری مستقل شی ؟ سی سالگی به بعد واقعا سنیه که آدم حریم و استقلال خودش رو به شکل جدی میخواد و حت ...

مستقل شدم ولی مامانم فوت کرد 

مجبور شدم بیام خونه پدری 

والا ب خدا الان زنا انقدر زرنگ شدن مگه دیوانه ان شوهر کنن

ببین حقته واقعا 

بخای اختیار تام صد درصد باخودت باشه

ولی خب این شرایط هست خداروشکر شاغلی

بعدش شما نوکر تمام وقت اون خونه نیستی

کارهاتو تقسیم کن هفته ایی فقط ۲ بار آشپزی کن فریز کن بقیه تایم ها واسه خودته