2777
2789

اوایل که رانندگی میکردین هرروز رانندگی میکردین یا نه 

چند ساعت رانندگی میکردین با استرس و خاموش کردن و ترافیک و.....چیکارکردین 

من خاموش می‌کنم ترافیک نمیرم به روز درمیون نیم ساعت تمرین میکنم چون استرس نمیذاره

من ۵ ساله گواهی نامه دارم ،ولی از استرس رانندگی نمیکنم ، کلا میترسم مثلا خاموش کنم مسخره م کنن ،یا نتونم خوب دور بزنم مسخره شم . کلا اضطراب اجتماعی دارم تو این خصوص 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش شوهرمم نمیتونم بشینم چون استرس میده همه چی یادم میره  خودم ماشین دارم ولی کسی نیست پیشم بش ...

منم عین تو .امروز ۵ یا ۶ بار خاموش کردم .از یه آقایی کمک خواستم. سریع پارک کرد .اه

من خیلی خوش شانسم .تو هر زمینه ای هر چی بخوام همون میشه

تنها چیزی که نمیترسم ازش رانندگیه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

پیش شوهرمم نمیتونم بشینم چون استرس میده همه چی یادم میره خودم ماشین دارم ولی کسی نیست پیشم بشینه

تنهایی بهتره که 

هیچی دوباره روشن میکردم گاهی البته پشت سری ها با بوقهاشون استرس میدن 

مامانت نمیتونه بشینه ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من ۵ ساله گواهی نامه دارم ،ولی از استرس رانندگی نمیکنم ، کلا میترسم مثلا خاموش کنم مسخره م کنن ،یا ن ...

من گواهینامه تازه چندروزه اومده 

ولی کلا تو کوچه پس کوچه رانندگی میکنم محل خودمون خاموش میکنم فحش میشنوما بوق پشت بوق ولی خب اذیتم می‌کنه ولی می‌خوام استرس نداشته باشم موندم چکارکنم

منم عین تو .امروز ۵ یا ۶ بار خاموش کردم .از یه آقایی کمک خواستم. سریع پارک کرد .اه

حالا برعکس اصلا خاموش نمیکنم ، فقط کندم تو دنده عوض کردن 

من از بچگی میروندم تو کوچه تو راه باغ ک خاکی بود

بعدش بزرگتر شدم بابام میداد تو شهر تمرین میکردیم خودشم کنارم 

گواهینامم گرفتم تنهایی رفتم دیگه همه جا سعی کن از مسیرای نزدیک شروع کنی از تو کوچه های خلوت یواش یواش بری بع سمت خیابونای شلوغ

استرس نداره همه اول کار خاموش میکنن میمونن مادرزادی ک ادم راننده نمیشه عزیزم

نه من کمک نمیگیرم خودم میرم ولی خاموش میکنم یا چون ابعاد رو نمیدونم مجبورم به همه راه بدم میترسم حتی دور تر برم

من گواهینامه تازه چندروزه اومده ولی کلا تو کوچه پس کوچه رانندگی میکنم محل خودمون خاموش میکنم فحش میش ...

دقیقا از همین بوقا میترسم .

اشکال ندتره تلاشت بکن 

حالا برعکس اصلا خاموش نمیکنم ، فقط کندم تو دنده عوض کردن 

خوشبحالت .من امروز و یه روز دیکه خاموش کردم .هی استارت میزنم بتز خاموش میشه خیلی رو مخه .منم دنده کشیم یه خرده ضعیفه .دنده خیلی سفت میشه برام موقع معکوس

من خیلی خوش شانسم .تو هر زمینه ای هر چی بخوام همون میشه