2777
2789
عنوان

خانومای که رانندگی میکنید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
تنهایی میرم خوبم ولی کلا موندم چیکارکنم استرس نگیرم خیلی استرس میگیرم حالم بد میشه

چون خودمم همینم راهکاری ندارم 😅

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بدتر میشم‌پیشش انقد سلام و صلوات میفرسته

من روز های اول با بابام میرفتم بعدش مامانم مینشست کنارم توی دلش هم سلام و صلوات بفرسته تو روش نمی اورد ولی میگفت استرس داره ولی بروز نمیداد بعدا که حرفش میشد میگفت خواهر چی خواهر هم نداری من خواهر کوچکم هم زیاد کنارم مینشست

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من روز های اول با بابام میرفتم بعدش مامانم مینشست کنارم توی دلش هم سلام و صلوات بفرسته تو روش نمی او ...

نزدیکم نیستن 

کلا تنهایی راحت ترم 

ولی حس میکنم هیچوقت خوب نمیشم از استرس

نزدیکم نیستن کلا تنهایی راحت ترم ولی حس میکنم هیچوقت خوب نمیشم از استرس

نه با تمرین به مرور میشی اگر از سرکوفت های و بوق های بقیه دلسرد نشی

نه من کمک نمیگیرم خودم میرم ولی خاموش میکنم یا چون ابعاد رو نمیدونم مجبورم به همه راه بدم میترسم حتی ...

اشکال نداره منم همینم🤣🤣دوماهه دیگه این موقع خفنبم ایشا.....من تصمیم دارم از هفته آینده بجای یک ربع 

۱ ساعت مفید رانندگی کنم تا زود تر راه بیفتم

من خیلی خوش شانسم .تو هر زمینه ای هر چی بخوام همون میشه

یه چیزی صبح اول وقت یا شب دیر وقت برو من صبح اول وقت میرفتم که خیابون خلوتتر باشه بقیه ماشین ها کمتر استرس بدن 

چه ساعتی آخه ساعت هفت و نیم رفتم انقد بوق میزدن وحشت کردم اومدم خونه

من زودتر میرفتم قبل اینکه کارمندا بخوان برن سر کار گاهی توی تاریکی میرفتم هفت و نیم برمیگشتم خونه