2777
2789
عنوان

بیاید شوهرم چی گفتههههه درددددد

232 بازدید | 15 پست

عقدم .

از دیروز هعی میگه کنار محل دفعم(معذرت میخوام)دونه زده و درد مبکنه منم میگم خب برو دکتر و فلان

دیروز عصر رفت بیرون یکم گشت و گذار 

امروز بهش گفتم دلم گرفته دوست دارم بریم بیرون بگردیم

گفت درد دارم ولم کن گفتم خب فقد دلم گرفته بود و اینا

درد داری برو دکتر 

گفت کاش سرطان بگیرم از دست ای رفتارای بچگونت راحت بشم من درد دارم تو دلت گرفته و اینا

منم گفنم میخوای از دست من راحت بشی به خودم بگو دعای بد نکن و نوشت یکم به کارات برس تا برم ببینم برا این درد باید چیکار کنم

توروخدا اصلا هیچی نگو عصبی تر نکن منو

خلاصه یکم بعد پیام دادم گفت ساعت ۴ میرم دکتر ببینم چی میشه منم گفتم ایشالا بلادوره عزیزم و ..

ی ده دقیقه قبل پیام دادم گفتم چطوری گفت خواب بودم بیدارم کردی منم نوشتم اوکی مزاحمت نمیشم

و واقعااااا دارمممم حرص میخورم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

کاربری متعلق به ساحل و پناه:)

براش وقت بگیر از دکتر و با هم برید

یعنی که چی خوابیدم؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر پیله ای ول کن تا حالش بهتر شهمثل بچه ها یید یسریتون

پیله چی اخه

مردا عین بچن

باید حالشو بپرسم یا نه 

بعدم میگه تو حال من برات مهم نبود

نمیتونم ک ولس کنم ب امون خدا

براش وقت بگیر از دکتر و با هم بریدیعنی که چی خوابیدم؟!

گفتم اتفاقا ک بیام و اینا گفت نه تنهایی میرم تنهایی راحت ترم

ده دقیقه پیش پبام دادم چطوری

گفت که خواب بودم بیدارم کردی

گفتم اتفاقا ک بیام و اینا گفت نه تنهایی میرم تنهایی راحت ترمده دقیقه پیش پبام دادم چطوریگفت که خواب ...

والا من حوصله ندارم یکی بیخ گوشم مدام بگه مریضم و هیچ کاری نکنه ‌‌‌‌‌... من باشم میگم فلان ساعت وقت گرفتم از دکتر و با هم میریم

شما خودت میدونی دیگه

بعد هم از کی تا حالا کسی با پیام دادن از خواب میپره ؟! باز اگه زنگ زده بودی یه چیزی.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

باهاش حرف نزن زیاد انقدرم تحویلش نگیر تا درست بشه یکم سیاست داشته باش طرف پست زده بعد بهش گفتی عزیزم

اینجا گفتن اینطوری بگو واقعا موندم کدوم رفتار درستع

احتمالا هموروئید داره. خیلی درد داره راست میگه. از حوصله میندازه آدم رو . پیام دادی حالشو پرسیدی دَمت گرم اما خب وقتی گفت بیدارم کرد نگو اوکی مزاحمت نمیشم... اون الان ته دلش میگه اَه چقدر این بچه ست.. حالا من باید برم منتشم بکشم توی این وضعیت. فک می کنی قهری که اینجوری میگی. بیشتر درکش کن نهایت میگفتی معدرت میخوام نمی دونستم خوابی. اگه دوست داشتی هماهنگ کن با هم بریم دکتر. پیشت باشم. فعلا خدافظ... 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا گفتن اینطوری بگو واقعا موندم کدوم رفتار درستع

همین که من میگم

هرچی کمتر محل بدی و بدونی کجا محل بدی بیشتر میاد سمتت

الان تو دقت کن زنایی که ایراد می‌گیرن یا زیاد بساز نیستن چقدر باهاشون خوب رفتار میشه

اگه میخوای بهش بگی توی اینجور مواقع بگو دلم گرفته دارم میرم بیرون 

بعد اون خودش میگه بیا باهم بریم 

همین که من میگمهرچی کمتر محل بدی و بدونی کجا محل بدی بیشتر میاد سمتتالان تو دقت کن زنایی که ایراد می ...

اتفاقا عزیزم این ادم اصلا شعور نداره معذرت مبخام

بد رفتاری میکنم خودشو میزنه به اون راه

خوب رفتار میکنم خودشو میگیره

واقعا موندم دیگه چطور باید باهاش رفتار کنم