2777
2789
عنوان

مردی که اصلا عصبانی نمیشه چطوره

148 بازدید | 12 پست

خیلی خیلی آروم و کم حرف 

اصلا هم عصبانی نمیشه

این عصبانی نشدنش می‌تونه کم حرفیش رو جبران کنه؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مردا مطلوم و ارومن

آره ولی مرد مظلوم مرد زندگی هم می‌تونه باشه ؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

دوست ندارم اینطوری. مرد خوش سرو زبون و پرانرژی خوبه

خودتم شیطون بلایی آخه😍😅

همسر منم اصلا عصبانی نمیشه

اگه خودت خیلی زود جوش میاری خوب نیست

چون تو داری منفجر میشی اما چون ایشون اصلا عصبی نمیشه عذاب وجدان میگیری اگه باهاش بد حرف بزنی یا تندی کنی 🥴🥲 واسه من دو سه سال طول کشید تا عادت کنم عصبانی که میشم آروم و با ملایمت حرفمو بزنم 

همسر منم اصلا عصبانی نمیشهاگه خودت خیلی زود جوش میاری خوب نیستچون تو داری منفجر میشی اما چون ایشون ا ...

آخ آره منم با اینکه آرومم ولی چند بار سر ریلکس بودنش باهاش دعوا کردم اونم مظلومانه نگاهم کرد 🤣

مریضه 

مطمئنی ؟

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

مریضه مطمئنی ؟

مریض که نیست بچه مردم😑

ولی خب تا حالا اینجور آدمی که این قدر آستانه تحملش بالا باشه ندیدم 

آخ آره منم با اینکه آرومم ولی چند بار سر ریلکس بودنش باهاش دعوا کردم اونم مظلومانه نگاهم کرد 🤣

آره میفهمم منم اوایل از خونسردیش ناراحت میشدم ولی بعدها شدم مثل خودش دیگه نه خیلی تندی میکنم نه صدام بلند میشه ته ته دعواهامون مثل دل و قلوه دادن شده😂 کسی کنارمون هم باشه متوجه نمیشه 

من عصبی میشم بحث میکنم شوهرم میشینه ی گوشه نگام میکنه هیچی نمیگه .. منم هی حرص میخورم ک چرا سکوت کرده

اوایل اینجوری بودیم الان کم پیش میاد دیگه مث قبل حرص نمیخورم

فک کنم یاد گرفتم منم سکوت کنم بعدش اگ مسئله مهمی باشه حرف میزنیم ولی معمولا ب نتیجه نرسیدیم پس بحث نمیکنم...

عصبی باشه خوب نیس سکوتم کنه خوب نیس من دلم میخواست حرف میزد باهام مشکل با حرف زدن حل میشد ن با سکوت