2777
2789
عنوان

سهمیه

53 بازدید | 14 پست

و از بچه ها بپرسم کیا از کلاسمون قبول شدن

طبق لیستی که داده بودن ۴نفر مونده بود قبول شم حسابداری ارومیه

یکی از دوستام که افتاده بود و تراز کنکورش هزار و خورده ای از من کمتر شده بود قبول شده همین رشته همین دانشگاه دوستم سهمیه۲۵درصد داشت💔🥲

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حروم خوری حسادت نداره عزیزم

حسادت❎

حسرت✅

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خب الان ما چیکار کنیم

هیچی ولی خواستم با یکی حرف بزنم چون دارم می ترکم

من بابام بهش تعلق میگیره ایثارگری چون تو همون دوران جنگ بوده ولی نمیره نمیگیره وگرنه الان یه رشته بهتر قبول شده بودم شانس نیاوردم از هیچی نه پول داد برم کلاس کنکور و تست و کتاب تست بخرم نه تونستم از سهمیه استفاده کنم. 

دوستتمم بدبخت باباش سهمیه داشت رمزشو بهش نداد گفت باید با تلاش خودت به جایی برسی دوساله پشت کنکوره برای فرهنگیان 

بخون یه دانشگاه خوب قبول شو ارومیه چه بدرد میخوره

ارومیه دانشگاه بدی نیس و خب به ما نزدیکه سر همین اجازه دادن برم

ارومیه دانشگاه تیپ۲هس

تبریز تیپ۱

فقط حق انتخاب این دو شهر داشتم

من بابام بهش تعلق میگیره ایثارگری چون تو همون دوران جنگ بوده ولی نمیره نمیگیره وگرنه الان یه رشته به ...

میدونی بابای منم سهمیه۵درصد دارده ولی حاضر نشد بهم بده کل مدت داشتم گلایه می کردم تا امروز حال خودم دیدم حس کردم حقم گرفتن فهمیدم حق داشت شاید اگه این همه سهمیه ای نبود من الان دانشگاه بودم

ارومیه دانشگاه بدی نیس و خب به ما نزدیکه سر همین اجازه دادن برمارومیه دانشگاه تیپ۲هستبریز تیپ۱فقط حق ...

تهران برو بچه ها رو ببینی انگار گلچین کردن ، تو رو ام با خودشون میکشن بالا

تهران برو بچه ها رو ببینی انگار گلچین کردن ، تو رو ام با خودشون میکشن بالا

اولا قبول نمیشم دوما اجازه نمیدن برم تهران میگن دوره ما میخوایم بیایم ببینیمت وگرنه نرو کلا

اولا قبول نمیشم دوما اجازه نمیدن برم تهران میگن دوره ما میخوایم بیایم ببینیمت وگرنه نرو کلا

چرا قبول میشی ... مگه رشتت ریاضی نیس؟ تلاش کن میرسی 

خانواده ام بازور نمیشه اگه ببینن از پس خودت بر میای اجازه میدن 

چرا قبول میشی ... مگه رشتت ریاضی نیس؟ تلاش کن میرسی خانواده ام بازور نمیشه اگه ببینن از پس خودت بر م ...

انسانی هستم

نه میخوان ببینن وگرنه همین ارومیه هم ۵ساعت غاصله داره باهامون مسئله این نیس از محیط خوابگاه ترسوندنشون به زور راضی کردم همین رو💔🤧