2777
2789
عنوان

با خونه ی مادرتون چقدر فاصله دارید❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پسرت را بیشتر دوست داری؟ چرا دوست داری به پسرت بیشتز ارث بدی؟

چون یه پسر بیشتر ندارم و عاسقشم.

دختر ندارم اگر داشتم اونم عاشقش بودم.ولی در کل میبینم که مادرا بیشتر پسراشونو دوس دارن چون پسرا خیلی مامانی هستن و کلا پشت و پناه مادراشونن.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

شما چجور دلتون میاد پسرتون رو بیشتر از دخترتون دوست داشته باشین؟ اینطور ادما رو درک نمیکنم چون خودتو ...

من دختر ندارم🙄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اوکی. اشتباه فکر کردم گفتید پسرتون رو بیشتر دوست دارین

نه همچین حرفی نگفتم.گفتم معمولا اینجوریه

کلا کشش بین جنس مخالف رو خدا گذاشته

حالا مادر و پسر نوع محبتشون فرق داره

همون طور ک بین پدر و دختر هست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

کلا کشش بین جنس مخالف رو خدا گذاشتهحالا مادر و پسر نوع محبتشون فرق دارههمون طور ک بین پدر و دختر هست

دقیفا وقتی یه پدر میگه دخترمو بیشتر دوس دارم همه دلشون غنج میره و غش و ضعف میکنن.

وقتی یه مادر مبگه پسرمو بیشتر دوس دارم بهش حمله میکنن.

🤣

دیگه واقعا این طبیعبه و همه دیدیم که اینجوریه

خونمون چسبیده بهم ۴سال همسایه ایم. خخخ روزی۲۰ بارمن میرم اون میاد.البته ۸ماه دیگ میرم از اینجا

چرا اخه!؟؟ 

ناراحت شدم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خونه‌ی‌ما هم ‌مادرم ‌هم پدرم ‌پسر‌دوستن‌بخدا

وای این دیگه خیلی بده.

میدونی خب همه ما انسانیم ممکنه یکی یه بچشو بیشتر دوس داسته باشه ولی خب نباید زیاد بروز بده که اون یکی بچه ها متوحه بشن.

ما دو تا خواهریم و دو تابرادر.مادرم عاشق یدونه از داداشامه یعنی اون داداش بگه ماست سیاهه مامانم میگه حق با اونه.

ولی نمیدونم چرا ما اصلا ناراحت نیستیم و کلا ما هم عاشق اون داداشمون هستیم .چون مامانم به ما هم خیلی محبت میکنه و همین باعث میشه ما حس بد نداریم.