2777
2789

خونه مادرم

خیابون کناری خونه م هستش

یه ماه پیش

بخاطر یه موضوعی بحثمون شد

ومن قهر کردم

ازاون موقع یه زنگ هم نزده بهم

دفعه اولش هم نیست که از این رفتارها کرده

و من هردفعه قهر کردم

و اون یه زنگ هم نزده

و من دوباره خودم اشتی کردم

یه بار یه همچین اتفاقی افتادبینمون

ومن 5ماه باهاش قهربودم

دیگه عید شد

و من واسه عید رفتم خونه ش

من که رفتم خونه ش

مادرم گفت من دارم میرم عید دیدنی خونه پدرم!!! 

علنا بیرونم کرده بود

قسم خوردم این بار عید هم خونه ش نرم

چون دیگه شناختمش کاملا

بعد خاله هام میگن تو برو به مادرت سر بزن

مادری که هر روز واسه خرید خوراکی برای خونه ش

از سر کوچه خونه من میگذره و خونه م نمیاد

مادری که زورش میگیره یه زنگ بهم بزنه

من چرا برم دیدنش؟؟؟ 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

نزدیک به ۷۰۰ کیلومتر

چند وقت یکبار تلفنی حرف میزنید

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه بد.این چه جور مادریه؟

از چیزی ناراحته حتما.قبل ازدواجت هم همین بود؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نزدیک به ۷۰۰ کیلومتر

چه سخته اینجوری

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چه بد.این چه جور مادریه؟از چیزی ناراحته حتما.قبل ازدواجت هم همین بود؟

نسبت به من دختر بله

نسبت به برادرام جون هم میده

اگ واقعا دوستت داشت می اومدهمه مادرا ک مادر نیستن ...بعضی ها فقط یدک میکشن اسمشو نرو اعصابت از همه چ ...

با خط دومت عمیقا موافقم

مادرم تو خونه ابدیش خوابیده...

خدا رحمتش کنه

سر چی دعوا کردین؟

ب نظرم یکم رابطه رو مدیریت کن بر اساس احترام رفتار کن ک کدورت پیش نیاد زیاد صمیمی نشو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".