🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
انقدر فضولن هفته پیش سالگرد پدرشوهرم بود تو مسجد منو دخترم نشسته بودیم زنا بجای که نگاشون رو کتاب دعا باشه داشتن کمیل میخوندن ، چِت کرده بودن رو منو دخترم
خوب ما بخاطر ثوابش میریم و سعی میکنیم از اون وقت استفاده کنیم پیرو جوون هم تو مراسم شرکت میکنیم حالا دعایی صلواتی قرآنی بخونیم و اینکه تو مجلس غریبه هم باشه و شماهم جوون باشیو بنظر مجرد بیای بخوان برای پسرای مجردی که میشناسن یسری اطلاعات ازتون بدست بیارن که شاید اینکارا خوشایند بعضیا نباشه و آدم معذب بشه