آره شهریه میگیرن، یه عده هم با دومیلیون استاد ساعتی، چرا منحل شه، ملتم که مدرک گرا😐
#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟
اکثر دانش اموزا واسه اینکه در پیام نور روی همه بازه نه درس میخونن نه تلاش میکنن
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چیکار ب پیام نور دارن اخع جا اینارو تنگ کرده اسکلن
رئیس جمهور توئیت زده بود باعث شده بود که خبرنگارا برای جذب بازدید بزنن پیام نور منحل میشود درصورتی که همون لحظه گفتم نمیشه فقط منظور این بوده که پیام نور برگرده به دوره اول که تازه تاسیس شده
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
دیدم اطرافم هرکی ارشد بیکاره یا معلم رسمی ولی خوب نیست میره دانشگاه هم کلاسی برمیداره، حقوق خیلی کم میدن بهشون متأسفانه
#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟
دانشگاه نيس طويلس بوي دسشويي هاش تا وسط سالنه درس هاش كلاسي نداره خودت ميخوني شبيه دانشگاه نيس كلا
والا من خودم پیام نورم تا الان که این تاپیک زدم به لطف کادر بالا دستی استادامون پریده یعنی پنج استاد داریم از 16واحد همش هم سکرت بازیه محیط داخل دانشگاه بد نیست دستشویی هاش از ساختمان اصلی دوره ولی حیاط ابگیر داره
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»