2777
2789
عنوان

پیام نور منحل نمیشود

202 بازدید | 20 پست

🔻دكتر سیمایی وزیر علوم در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما؛

💢حذف پیام‌نور در دستور کار دولت نیست؛ تاکید رئیس‌جمهور بر عمل دقیق به مأموریت‌های مترقی دانشگاه

ست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

آره شهریه میگیرن،  یه عده هم با دومیلیون استاد ساعتی، چرا منحل شه، ملتم که مدرک گرا😐

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش منحل بشه واقعا 

یا با ازاد ادغام بشه 

پیام نور خیلی داره جفا میکنه در حق جوونا

اکثر دانش اموزا واسه اینکه در پیام نور روی همه بازه نه درس میخونن نه تلاش میکنن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

اگه دنبال جمع کردنن این علمی کاربردی های داغون رو جمع کنن که طرف میاد ثبت نام حتی نمیدونه دیپلمی که خریده چیه می‌گفت نمیدونم دیپلم چی دارم 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

به کیا رای دادن مردم. هر روز یه بامبول چاق میکنن هیچ کار مفیدی هم ندارن 

حقیقتا تو ایران رئیس جمهور مثل مترسک اختیاری از خودش نداره اومدن مثلا دو تا گروه درست کردن که بگن اره مام بلدیم‌حزب اینا داشته باشیم ...

در حالیکه فرقی نمی کنه xباشه یا yهر دو در نهایتا  از یک جوی آبن

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

آره شهریه میگیرن، یه عده هم با دومیلیون استاد ساعتی، چرا منحل شه، ملتم که مدرک گرا😐

حق اما وضعیت استادا سخت شده اینطور بگم استادنیست

چیکار ب پیام نور دارن اخع جا اینارو تنگ کرده اسکلن

رئیس جمهور توئیت زده بود باعث شده بود که خبرنگارا برای جذب بازدید بزنن پیام نور منحل میشود درصورتی که همون لحظه گفتم نمیشه فقط منظور این بوده که پیام نور برگرده به دوره اول که تازه تاسیس شده

حق اما وضعیت استادا سخت شده اینطور بگم استادنیست

دیدم اطرافم هرکی ارشد بیکاره یا معلم رسمی ولی خوب نیست میره دانشگاه هم کلاسی برمیداره، حقوق خیلی کم میدن بهشون متأسفانه 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟ 

دانشگاه نيس طويلس بوي دسشويي هاش تا وسط سالنه درس هاش كلاسي نداره خودت ميخوني شبيه دانشگاه نيس كلا

والا من خودم پیام نورم تا الان که این تاپیک زدم به لطف کادر بالا دستی استادامون پریده یعنی پنج استاد داریم از 16واحد همش هم سکرت بازیه محیط داخل دانشگاه بد نیست دستشویی هاش از ساختمان اصلی دوره ولی حیاط ابگیر داره

کاش منحل بشه واقعا یا با ازاد ادغام بشه پیام نور خیلی داره جفا میکنه در حق جوونااکثر دانش اموزا واسه ...

والا صدای دانشگاه آزاد هم دراومده من هم رفیق دانشگاه آزاد دارم هم استاد یه کتابم ازاد درس میده اطلاع دارم

بستگی به رشته داره اونایی که نمیخونن اکثریت روانشناسی و علوم تربیتی هستن