2777
2789
عنوان

بگین حق با منه یا شوهرم

1962 بازدید | 112 پست

دو سه روزه شوهرم خیییلی دیر میاد خونه بهش گفتم چرااا برگشت گف رفیقم ینی همکارم رفته دوسه روزه پیش خانومش که تازه عقد کردن شهر دیگه.  من جاش واستادم زود میاد. بعد دیروز خانوم همون همکارش بهم زنگ زد و تشکر که ممنون شوهرت جای رضا واستاده اخه براش کار پیش اومده خواهرش تولد داشته واسه بچش رضا رفته کمک خواهرش😏

منم چیزی نگفتم ولی دهنم باز موند که چجوری این بدبختو پیچوندن. شب به شوهرم تعریف کردم گفتم زود باش راستشو بگو قضیه چیه. گف تولد دوس دخترش بوده باهم رفتن شمال🙄😑

گفتم این مگه تازه زنشو عقد نکرده دیگه این کارا چیه ؟؟تو خجالت نمیکشی براش واستادی که بره خیانت کنه یهو شوهرم حق به جانب گف اون دختر چن ساله باهاشه نمیتونه بخاطر زنی که تازه چن ماهه عقد کرده اونو یهو بگه بروو .باید کم کم ولش کنه گناه داره .منم گفتم اگه اون مهم تره چرا نرف عقدش کنه ؟؟ چرا یکی دیگه رو بدبخت کرده ؟؟ الان وظیفشه زنشو ببر تفریح نه دوس دخترشو. هرچند شوهر خودمم خیانت کاره و حقو به رفیقش میداد. خلاصه که ازدواج نکنین. بخدا زنو فقط برای ویترین میخوان و حمالی و کلفتی و بچه داری. عشق و حالشون با پلنگاس ..

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب خودت اشتباه بوده 

قرار نیست همه سرنوشت تو داشته باشند 

اگه قبل عقد عاشق چهره هیکل پول طرف نشی و در اولویت ت نباشه میتونی با چشم باز انتخاب کنی 

و چالش های مختلف برای طرف بازگو کنی ، دوران عقد برای مهمونی رفتن و رابطه جنسی که نمیزارن 

برای بحث گفتگو ها هست 

روزی 300 با برنامه کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

حقو به شما میدمولی حالا ازدواج با ادم نرمال سالم عالیه.

بخدا خیلی کمه ادم سالم. 

من که شوهرم بارها خیانت کرده

خدا نکنه ،ببخشید شوهر شما و دوستش دیگه گندشچ درآوردن ،اینکه همسر شما با وقاحت بیان می‌کنه یعنی مرزهای زن و شوهری و حیا رو جابجا کرده .چه آدم بدی هستند

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خاک برسر بی شرفش بنطرم به همسرت بگو دختر یا خواهر خودتوهم بود جای شوهر بی وجدانس می ایستادی تا بره د ...

میگه اره.