2777
2789

دلم داره ازدرد میترکه شوهرم شغلش ی چیز دیگه هس واقعا نرسیدیم سال پیش گف میرم برا شهرستان خودمون ک ۴۰ دقیقه با شهر فاصله داره کار میکنم اوایل خوب بود میرف تو نوبت وایمیستاد روزی دوبار سه بار میرفت ولی بعد گف راننده های دیگه به مسافرا شماره مبدن وقتی ک میان یا میرن بهشون زنگ میزنن دربست میفته اونقد اونجا واینمیستن دوبرابر من درمیارن گفتم علی ول کن مااینهمه سر گوشی وشماره و اینو اون اختلاف داشتیم سابقه خیانت داره حتی گوشی مخفی دارع همین الان ولی خب من نمیتونم جدا بشم چون خونواده ام پشتم نیستن با خلاصه من یروز دیدم ی زنه از همشهریاش ب این زنگ زد بیا مارو از فلان جا بردار خلاصه هرروز زنه زنگ میزد بیاببرمون بیا برمون دار کلی دعوا و جنگ اخرش فهمیدم ی زنه همسن مامانم ک دخترشم دوبار طلاق گرفته . حتی زنگ زد ب پدر ومادرش فقط میگف خوب کردم من بخاطر پول شماره مو دادم ببین دربست زیاد افتاده خلاصه دادوهوار مادرشم طزف اونو گرف اخرشم ب من گفتن تو دیوونه ای شکاکی چیشده مگه حتی پدرومادر منم ب من فحش دادن کلی منم مجبور شدم هیچی نگم چون همه منو مقصر دیدن مامانمم گف باباپولشو میاره برا شما این بخاطر پول رفته و اینا .دیگه مادرشوهرم اینا هم ک پشت این دراومدن حتی مادرشوهرم گف گوشیتو رمز بذار این نبینه زن چرا باید گوشی مردو ببینه ک کی زنگ زده کی نزده شوهرمم سر حرف اون رمزشو عوض کرد منم اونقد قهر کردم تارمزشو گف ولی گف دعوا بندازی باز عوض مبکنم ازاونروز شمارشو به همه میده  ک بهش زنگ بزنن .الان هرروز نگاه میکنم بماند ک اون زن و چن نفر دیگه هرروز بهش زنگ میزنن دورادور پرس وجو کردم زیاد ادمای بدی نیستن ولی در عین ناباوری دیدم دیروز عروس عموش ک ی ج...هس وحتی با شوهر خواهرشوهرشم درارتباط بود دیروز ب این زنگ زده اینم ب اون البته تو گوشی شوهرم باشماره شوهرش سیو کرده من زدم تو تلگرام دیدم مال زنه هست مطمئنم زنگ زده بیا از فلان جا بردار و...ازدیشب عین مرده متحرکم اگر بگم دعوا راه میندازه ک چرا چک کردی نگم از غصه میمیرم تروخدا بگین من چیکار کنم 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا اصلا از حرف بقیه نترس مادرشوهر چی گفت یا به پدر مادرت بگو زندگی منه شما دخالت نکنید ، بدشم نترس و حق بجانب باش اگه بفهمه نمیترسی کمی ترس تو دلش می افته ، و اینکه فکر نکنم عروس عموش بخاد با شوهر شما ارتباط بگیره