2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند وقته گذشته؟زمان میبره..تا وقتی بیکار بشینی و بخوای بهش فکر کنی حالت خوب نمیشه..اگه کار نداری دنبال یه کار و هدف باش..وقتی مشغول یچیزی باشی کمتر بهش فکر میکنی و بعد یکی دوسال برات بی ارزش میشه.

چند وقته گذشته؟زمان میبره..تا وقتی بیکار بشینی و بخوای بهش فکر کنی حالت خوب نمیشه..اگه کار نداری دنب ...

حالم انقدری خراب بود اعصابم انقدری داغون بود که دعوام شد اونجا و دیگه انرژیشم نداشتم که

ولی ادم خیلی بی اعتماد میشه نسبت به همه.از خدا میخوام که کمکت کنه چون واقعا اتفاق سختیه

اره لطفا دعا کن بتونم این روزا رو بگذرونم 

منم خیلی حساس و احساساتی بودم و هستم برام سخت تر میشه 

حالم انقدری خراب بود اعصابم انقدری داغون بود که دعوام شد اونجا و دیگه انرژیشم نداشتم که

طبیعیه عزیزم..بنظر من درد خیانت از مرگ عزیز هم بیشتره..ولی فقط زمان باید بگذره..فراموش نمیشه ولی قول میدم بی اهمیت بشه برات..فقط برای خودت باید هدف پیدا کنی نشینی فقط غصه بخوری..

موافقم چه غلطی کردم به این ادم گفتم بله

کاریه که شده عزیزم..ولی پایان زندگی نیست..الان داغت تازه ست حق داری ناراحت باشی گریه کنی ..ولی همه اینا یه دوره ای داره و تموم میشه..انشاءالله آیندت قشنگ میشه غصه نخور..

2790
2778
2791
2779
2792