2777
2789
عنوان

خانومه آبروی شوهرش برد جلو کلی زن

529 بازدید | 17 پست

دیروز مطلب زنان بودم کلی زن نشسته بودن یه خانوم تقریبا بالای چهل با وضعیت عصبی شوهرش کشید آوردن داخل مطب با آزمایشی که دستش بود رفت پیش دکتر با صدای بلند می گفت خانم دکتر این اسپرمش ضعیفه من مشکلی ندارم یه جور رفتار می کرد با شوهر بدبخت انگار مجرم گرفته .مرده هم لاغر اندام و ساکت بود سرش همه اش پایین بود زنه‌ هیکلی  انگار سنش هم بالا تر مرده .واقعا دلم براش سوخت گناه داشت 😐هر چی دکتر می گفت چیزی نیست با دارو حل میشه بیشتر مردها این مشکل رو دارن زنه کوتاه نمیومد می گفت این منو فریب داده باهام ازدواج کرده ،دکتر می گفت این چیزی نیست که معلوم بشه تا آزمایش نده و‌خودش بنده خدا نمی دونسته ،زنه باز داد میزد نه این مشکل داشته از اول من بچه می خوام 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتش کنه ایشالا خدا هیچ وقت به همچین شیطانی بچه نده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

این دیگه بچه نمیخواد طلاق میخواد سلیطه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چه زن باحیایی بوده انگار اونجا دنبال مرد اسپرم قوی میگشته🤣🤣🤣

اونجا اصلا مرد نبود هممون‌ زن بودیم 😂چون دکتر زنان بود اینم استثنا با خانومش اومده بود .یه جوری زنا به مرده نگاه می کردن انگار مجرمه