2777
2789

یهو رفتم تو خاطرات بچگیم 

بابام نازم میکرد بوسم میکرد بهم میگفت دختر بابا بغلم میکرد  میگفت زندگیه بابا  همش قربونت صدقم میرفت میگفت دردت بجونم😭😭😭😭کلی عشق نثارم میشد از طرف مامانو بابا 

همیشه حس غرور داشتم بخاطر اینک بابام پشتم بود

نمیدونم چیشد یهو بابام عوض شد 

یه آدم دیگه شد‌

دیگ نه بغلم میکرد نه‌بوسم میکرد  نه قربون صدقم رفت کلا از ۱۳ سالگی همه اینا یهویی قط شد‌

بابام سختگیر شد مهربون بود ولی از دور مامانم کم کم شرو کرد به سرد شدن باهام  میدونید درحدی لونموقع حس تنهایی میکردم ک الانم یادم میاد قلبم یخ میکنه 

یهو از نازو نعمت افتادم تو تنهایی 

تنهاییو تنهایی

تو مدرسه همه اذیتم میکردن یدونه دوستم نداشتم تا سال اخر دبیرستان 

خیلی روزای بدی بودن 

دلتنگ بچگیامم دلم میخاد برم دورانی ک تمام عشق پدر مادر نثارم میشد(:

مامانم باهام بهتر شده🥺ولی بابام همونه

قلبم درد میکنه حتی الان رفتم  اونجایی از خوممون که تو ۹ سالگیم بغل مامانم میخابیدم دراز کشیدم یه بالشت بغل کردم  ک یاد اونموقع بیوفتم 

خیلی همچی سخته😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
منم حسرت روزاییو میخورم که حداقل تا ۶ صب میخوابیدم

کامنتتو پاک میکنی تایپکمو حذف کنم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی دلتنگ بچگی هامم چقدر خوش بودم دلم برای بابابزرگم تنگ شده کاشکی همه بودن انگار یهویی همه چی ...

ببخشید گلم‌کاکنتتو پاک میکنی تاپیکمو پاک کمک

هی روزگار منم یادش میوفته منم کشیدم ولی خو دیگه ولش کن

کامنتتو پاک میکنی تاپیکمو‌پاک کنم

منم حسرت روزاییو میخورم که حداقل تا ۶ صب میخوابیدم

رفتژ

مامان و بابات مشکل دارن؟ 

شاید سنت بالا رفته خودت اینجوری حس میکنن 

بعدم باباها کلا حس میکنن دخترا از یه سنی به بعد بزرگتر و خانومتر شدن کمتر شوخی میکنن و احساساتشونو بروز میدن 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

مامان و بابات مشکل دارن؟ شاید سنت بالا رفته خودت اینجوری حس میکنن بعدم باباها کلا حس میکنن دخترا از ...

نه مشکلی بین اونا نیست ینی همزمان ک بامن بد بودم رابطه عاشقانه خودشونو داشنن 

نه میدونی خیلیی عجیب ازم دور شدن هردوشون خیلییی عجیب 

دو سه روزه حس تنهاییه شدید میکنم امروز بیشتر شد این حس

خیلی وقت بود حالم خوب بود ولی  چن روزه یهو خراب شدم

نه مشکلی بین اونا نیست ینی همزمان ک بامن بد بودم رابطه عاشقانه خودشونو داشنن نه میدونی خیلیی عجیب از ...

حرف نزدی باهاشون در این مورد؟ 

بشین با بابات حرف بزن ببین چرا انقد ازت دور شده 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

حرف نزدی باهاشون در این مورد؟ بشین با بابات حرف بزن ببین چرا انقد ازت دور شده

حرف زدم ولی بابام کلا فراریه از جواب یجورایی میپیچونه و میگ من هنوزم همونجورم