2777
2789

اخطار دیدم دریافت کردم درمورد تاپیک های گذشته ام گفتم قبل از اینکه حساب کاربریمو حذف دائم کنم بگم ( البته بیشتر دوست دارم تاپیک هام پاک شه ) نمیدونم چطوری اگه میدونین بهم لطفا بگین 

کسی اشتباه فکر نکنه 

از سایت دکتر شیم اون موقع خرید نکردم 

و تایید ازش رو نه تایید میکنم نه رد چون نظری درموردش ندارم میخواستم اینو بگم 

آیدی نی نی یار رو دارین؟ چطوری تاپیک هام پاک شه یا اگه امکانش نیست کلا حساب کاربریم حذف دائم بشه 

روز های زوج لینک تاپیک بفرس پی وی نی نی یار از ساعت ۱۰ و نیم تا ۱۲ و ۲ تا ۳

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

خیلی سخته حذف تاپیک ها

و این که کاربران حذف دائم نمیشه یه جورایی

شماره و اسم کاربریت میمونه و فقط نمیتونی پیام بذاری یا لایک اینا کنی

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان گرامی در خریدهای آنلاین خودتون تحقیق کنین و فقط به نظر بنده و کاربران محترم خواهشا اکتفا نکنین 

احتمالا تاپیک هام حذف نشه گفتم اینجا هم بگم

این سایت های محصولات پوستی صرفا سوال های من اون زمان بود و این به معنی اینکه این سایت ها برای خرید آنلاین تایید شدن یا خیر نمی باشد . به دلیل مسئولیت پذیری که اون موقع تاپیک زده شد لازم دونستم مطرح کنم تا به اشتباه بعضی کاربران عزیز فکر نکنند . خودم بنا به دلایلی خرید نکردم .  

کلا سخت میتونم اعتماد کنم اون زمان به این دلیل پرسیده بودم در کل خودتون تحقیق کنین بهتر هست . تشکر .

و دخترای عزیز اصلا طرف کرم های معجزه به هیچ عنوان نرین ( چون داخل تاپیک بعضیا دیدم با اینکه خیلیا میدونن گفتم بگم ) و همونطور محصولات نتورکی ( فکر کنم داخل تاپیک هام در گذشته صحبت کردن ) محصولات نتورکی اگه سلامت پوستتون مهمه طرفش نرین 

گروه سفارشگیری خرید در تلگرام برای محصولات پوستی واقعا برای من تجربه تلخی بود ولی یه سریا راضین و نمیشه جمع بست 

با عرض پوزش دوستانی که لینک گروه میخواستن نمیتونم براتون بفرستم چون برام مسئولیت داره ممنون از درکتون 🙏

خیلی سخته حذف تاپیک هاو این که کاربران حذف دائم نمیشه یه جوراییشماره و اسم کاربریت میمونه و فقط نمیت ...

آخه شنیدم بعضیا تعلیق دائم میشن 

باید برام گزارش بزنن؟

مهم نیست فقط تاپیک هام تو گوگل بالا نیاد ...

آخه شنیدم بعضیا تعلیق دائم میشن باید برام گزارش بزنن؟مهم نیست فقط تاپیک هام تو گوگل بالا نیاد ...

تعلیق دائم رو خودت از نی نی یار هم میتونی درخواست کنی

و این که بهتره قبل تعلیقی تاپیک هاتو حذف کنی

چون اینجور که شنیدم جدیدا حتی بعده تعلیقی هم تاپیک های کاربریت نشون داده میشه و میمونه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷