2777
2789
عنوان

خانما بیاید نظر بدید آرومم کنید

115 بازدید | 12 پست

اگه تاپیکای قبلمو بخونید..قراربود شوهرم به یه سری اشتباهاتش اعتراف کنه

دیروز باهم حرف زدیم ازم بابت رفتارای اشتباهش عذرخواهی کرد بهم گفت اگه منو ببخشی دیگه قول میدم زندگی رو زهرت نکنم،امروز با پیام ازش پرسیدم عزیزم من فکرم درگیره نکنه با کس دیگه ای در ارتباط بودی اولش گفت از این فکرا نکن بعدش پیام داد من اگه هر غلطی بکنم یا کرده باشمم ازتو نمیگذرم...من الان بدتر گیج شدم.. تا قبل این ماجرا هایی که تو تاپیکام هست من خیلی اعتماد داشتم از این لحاظ بهش..ولی اصلا بهم اهمیت نمیداد اما بعد آخرین دعوامون یهو انگار به خودش اومد و متحول شد و کلا آدم خیلی بهتری نسبت به قبل شده منم خیلی دوسش دارم فقط نمیدونم منظورش چی بود از این پیام بالاخره کاری کرده یانه..

کاش میفهمیدم🥲

شاید کاری کرده و الان دیگه پشیمونه.

اگر بفهمی کاری کرده و بهت اثبات بشه ولی بازم قرار نیست جدا بشی قضیه رو شخم نزن مگر اینکه نیتت ۱۰۰‌درصد‌طلاق باشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا یه کاره بدون مقدمه همچین پیامی دادی؟؟؟؟والا من بودم میگفتم آره ارتباط داشتم حالا که چی مثلا؟؟؟ ...

نه دیروز اولش یه چیزایی گفت خودش منو به شک انداخت بعدش گفت شوخی کردم کلا شوهرم آدمیه جدی و شوخیش معلوم نمیشه

شاید کاری کرده و الان دیگه پشیمونه.اگر بفهمی کاری کرده و بهت اثبات بشه ولی بازم قرار نیست جدا بشی قض ...

جدا که قرار نیست بشم،فقط میخواستم ببینم واقعا چیزی بوده که این همه مدت محبتشو از من دریغ کرده

جدا که قرار نیست بشم،فقط میخواستم ببینم واقعا چیزی بوده که این همه مدت محبتشو از من دریغ کرده

ول کن بابا جدا نمیشی میخوای روشو باز کنی تو روت

اینقدر پیله شو تا پرو پرو بگه اره کردم دلم خواسته همشم با جزئیات برات تعریف کنه 

الان که ی شرم و پشیمونی داره و میترسه بهت بگه و سعی داره همه چی رو‌درست کنه شخم بزنی بدجور پشیمون میشی

مگر اینکه بفهمی چیزی بوده کاملا جدا بشی ازش.

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ول کن بابا جدا نمیشی میخوای روشو باز کنی تو روتاینقدر پیله شو تا پرو پرو بگه اره کردم دلم خواسته همش ...

اره درست میگی اشتباه کردم پیله کردم دیگه چیزی ازش نمیپرسم

انشالله که چیزی هم نبوده..