2777
2789

شنیدین میگن هیزم تر فروخته اون یه نفر منم انگار....

که انگار هیزم تر به همه فروختم همه بی دلیل باهام بد میشن 🖤❤️‍حتما میگید تقصیر خودمه اما خدا شاهده همیشه انسانیت همه جا اولین اولویتم بوده هیچوووقت با کلامی یا رفتاری کسی و نرنجوندم کلا سرم تو زندگی خودمه غیبت کردن فضولی و قضاوت هیچکسی و نمیکنم و حواسم جمعه 

ولی نمیدونم چی توی من بعضیارو اذیت میکنه مثلا یکی از فامیلامون که آقا هم هست همسنیم مجردم بودم منو میخواست ولی من ردش کردم و اصلا سال تا ماه همو نمیبینیم و رفت و امد نداریم همین چند وقت پیش تو عروسی دیدمشون با خانمشون خیلی محترمانه احوال پرسی کردیم و خانومشم خیلی تحویل گرفت منو و در کل چیزی پیش نیومد برا ناراحتی یهو دیدم شوهرش منو بلاک کرده حالا این هیچیمشکلی ندارم اقا بود۶ شاید به هر دلیلی نخواسته دنبال کنه مسدود کردنش چی بود میتونست آنفالو کنه یا مثلا یکی از خانواده شوهرم تولد دخترش بود استوریو ریپلی کردم تبریک گفتم الان یک روز۶ اصلا سین نزده اونم باز هیچ دلیلی نداره چون خیلی کم همو میبینیم و مشکلی هم تا حالا نبوده خیلی حس بدی دارم ازینا خیییلی برام اتفاق میفته

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

خیلی احساساتی هستی

و این که خودت این طرز رفتار رو جذب میکنی

ناخودآگاه منم حقیقتا حس اذیت بودن داشتم با این که اصلا نمیشناسمت

نمیگم ناراحت بشیاااا

فقط می‌خوام بگم روی قانون جذب اینا کار کن شاید درست شد❤️

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل اینه شما بدرفتاری بقیه رو به خودت ربط میدی 

به این فکر نمیکنی اون بیشعوره میگی حتما من مشکلی دارم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
عزیزم مشکل اینه شما بدرفتاری بقیه رو به خودت ربط میدی به این فکر نمیکنی اون بیشعوره میگی حتما من مشک ...

طرف منو بی هیچ دلیلی مسدود کرده بهرحال به من ربط داره

خیلی احساساتی هستیو این که خودت این طرز رفتار رو جذب میکنیناخودآگاه منم حقیقتا حس اذیت بودن داشتم با ...

خب عزیزم شما یه روانشناس برو اگه الکی از بقیه حس بد میگیری چون آدم سالم اینطوری نیست

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
خیلی احساساتی هستیو این که خودت این طرز رفتار رو جذب میکنیناخودآگاه منم حقیقتا حس اذیت بودن داشتم با ...

احساساتی ام درست ولی دلیل نمیشه وقتی کاری نکردم مسدود بشم 

طرف منو بی هیچ دلیلی مسدود کرده بهرحال به من ربط داره

هیچ ربطی نداره به اینکه شما بد باشی 

اصلا شاید خانمش فهمیده قبلا شمارو می‌خواسته دعوا کردن مرده گفته بیا بلاکش کردم یا اصلا خاتمه گوشیش برداشته شمارو بلاک کرده 

باور کن میتونی هزاران دلیل بیاری براش چرا گیر دادی به اینکه مشکل از توعه

الان دقیقا از چی من حس بد گرفتی ؟؟!!! شما دقیقا یکی از همین آدمایی هستین که خوب بودن ادما به مذاقتون خوش نمیاد 

چه آدم سواستفاده گر و بدی هستی.سریع رو موج میری میگیری رو کسی.از پیامش حس اذیت بودن داشتی؟؟؟؟عجب مثل من که از پیامت اذیت شدم توام رو انرژیت کار کن

سالم بودن شما برا هممون بسه😂😂

خیر سالم بودن من برای خودم بسه 

نمیشه چون من سالمم شما بیخیال درمان بشی که 

هیچ ربطی نداره به اینکه شما بد باشی اصلا شاید خانمش فهمیده قبلا شمارو می‌خواسته دعوا کردن مرده گفته ...

نه خانومش اصلا خبر نداره ازین موضوع حتی نمیدونه شوهرش،،بلاکم کرده