2777
2789
عنوان

شوهرداری

252 بازدید | 22 پست

پس اینهایی که زندگی خوبی دارن و قلق شوهرشونو بلدن و گل میگن گل میشنون کجا هستند چرا ما از این شانس‌ها نداریم 

تو فامیل ما همه دارن زندگی می‌کنند این منم از روز اول نتونستم به راحتی ازدواج کنم چون ترسیدم دست به زن داشته باشه واقعا من از مردها میترسم 

این زنهایی که قلق بلدن و شوهرشون مثل موم تو دستشونه واقعا چیکار می‌کنند

پس من چرا اینجوری نیستم

دعایی هست یا طلسمی هست راهکار بدین

ندیدم همچین خانمهایی .

همشون بیرون و بین مردم  گلو بلبل و  قربون صدقه هم و استوری عاشقانه و....

داخل خونه دعوا و جنگ و ...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه چی به ذات خود مرد بستگی داره مردی که از ریشه ایراد داشته باشه با سیاست و دعاوطلسم درست نمیشه

لعنت خدا بر ظالم و کسایی که از ظالم حمایت میکنن بترسید که خدا تاوان خون مردم بیگناه رو ازتون میگیره 🩸🖤

نگران نباش منم مثل خودتم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

سیاست

یکی از سیاستاشون اینکه هرجور شده ب خودشون برس و همیشه خوشگل باشن چون میدونن مرد خیلی براش مهمه زن ب خودش برس زنم این قلق اومده دست و مرده و زیر سلطه خودش در اورده

انتخاب درست

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

طلسم نه فقط یجاهایی کوتاه اومدنه مخصوصا موقعی که مردان عصبانین باز بعداً توی ی موقعیت بهتر بهش از ناراحتی بگی همین کوتاه اومدنه سعی واسه درک کردنشون خیلی تاثیر داره