2777
2789
عنوان

شوهرداری

261 بازدید | 22 پست

پس اینهایی که زندگی خوبی دارن و قلق شوهرشونو بلدن و گل میگن گل میشنون کجا هستند چرا ما از این شانس‌ها نداریم 

تو فامیل ما همه دارن زندگی می‌کنند این منم از روز اول نتونستم به راحتی ازدواج کنم چون ترسیدم دست به زن داشته باشه واقعا من از مردها میترسم 

این زنهایی که قلق بلدن و شوهرشون مثل موم تو دستشونه واقعا چیکار می‌کنند

پس من چرا اینجوری نیستم

دعایی هست یا طلسمی هست راهکار بدین

ندیدم همچین خانمهایی .

همشون بیرون و بین مردم  گلو بلبل و  قربون صدقه هم و استوری عاشقانه و....

داخل خونه دعوا و جنگ و ...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش منم مثل خودتم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

سیاست

یکی از سیاستاشون اینکه هرجور شده ب خودشون برس و همیشه خوشگل باشن چون میدونن مرد خیلی براش مهمه زن ب خودش برس زنم این قلق اومده دست و مرده و زیر سلطه خودش در اورده

انتخاب درست

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

طلسم نه فقط یجاهایی کوتاه اومدنه مخصوصا موقعی که مردان عصبانین باز بعداً توی ی موقعیت بهتر بهش از ناراحتی بگی همین کوتاه اومدنه سعی واسه درک کردنشون خیلی تاثیر داره