2777
2789
عنوان

شوهرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 22 پست

حالا ازدواج کردی یا نه ؟

شوهر قلق ندارن ،فقط باید خودت هر جور آرامت می کنه زندگی کنی 

مثلاً یا هر چی گفت از این گوش بگیری ،از اون گوش در کنی و لبخند بزنی 

یا یه چی گفت بخوابونی دم گوشش که دیگه جرئت نکنه چیزی بگه 

در هر صورت همیشه اون کاری نکرده و مقصر تویی

و پشتش رو می‌کنه بهت و می خوابه 

منتظر گل هر شب و این چیزا هم نباش 

خیلی بخواد به مغزش فشار بیاره شب یلدا رو یادش بمونه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انتخاب درست...

انتخابی ک عقل و منطق و قلب و احساس ب ی اندازه دخیل باشن ت تصمیم گیری ...

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

حالا ازدواج کردی یا نه ؟شوهر قلق ندارن ،فقط باید خودت هر جور آرامت می کنه زندگی کنی مثلاً یا هر چی گ ...

شوهر من خیلی آدم عصبی هستش ولی واقعا تو ذهنم نیست انگاری از مردها میترسم نمیتونم تکیه کنم از مردها خوف دارم باهاش راحت نیستم 

من تو فامیلمون زنهایی دیدم که بلدن تو هر زمینه چجوری با دوست صحبت کنند چجوری با شوهر یا با خواهر یا با پدر یا برادر.ولی منتهی من هیچکدومشون بلد نیستم.شوهرمو هم از خودم فراری دادم

ولی اینو نمیخوام انگاری زن زندگی نیستم نه رفتار ادایی بودن بلدم نه انرژی زنانه نه با اخلاق بودن.شوهرم نمیگه که فقط بشورم بسابم یا خونم همیشه تمیز باشه اون از من اخلاق و مهربانی و حمایت میخواد منم یاد نمیگیرم تو ذاتم نیست

انتخاب درست...انتخابی ک عقل و منطق و قلب و احساس ب ی اندازه دخیل باشن ت تصمیم گیری ...

یآدمه هییونکی خیلی باهم صحبت کرد که من اینجوری ادمی دوست دارم اینجور تیپی بهم گفت برو کتاب بخون برو مشاوره برو کارگاه.ولی همیشه از این گوش به اون گوش انداختم واقعا به زندگی دل نسوزوندم اون مهارت بالایی داره برای جذب کردن.قیافه نداره ها ولی زبانش نرم و قوی داره ولی موقع عصبانیت این اخلاقش تبدیل میشه به فحش

یآدمه هییونکی خیلی باهم صحبت کرد که من اینجوری ادمی دوست دارم اینجور تیپی بهم گفت برو کتاب بخون برو ...

🥲🥲الهی بگردم 

قشنگم سعی کن الان هم دیر نشده ....تلاش کنی میشه ..اصلا ت خونه خودت تمرین کن...وقتی منطقی باشی سعی کنی با ملایمت حرف بزنی ...ب وقتش محبت کنی ...ب وقتش دلخور بشی و احساساتت رو بروز بدی چ مثبت چ منفی و سعی کنین با صحبت کردن کارتون رو پیش ببرین و تصمیم ها هیجانی نگیرین ب خدا زندگیتون خیلی تغییر میکنه....

مثلا میگم از همسرتون از یکی از رفتاراش ناراحت شدین ...خونه ک دو نفری تنها هستین مثلا بگین فلانی این رفتارت منو ناراحت کرد ..و با صحبت کردن مشکلتون رو حل کنین 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

از مادرشوهر من بپرس فقط 😆😆همه مذکرهای دور پ برش تو مشتشن

🤣🤣مادرشوهرم خودشو به مریضی می‌زنه

زیر زیرکی کاراشو می‌کنه

پدرشوهرم هرکولی واسه خودش

یسری اومد دم در دیدم گریه میکنه،خاکبرسرم اولش خندم گرفت ،یدفعه داد کشید بایدم بخندی عمت شکمش کار نمیکنه بدبخت شدیم🤣🤣🤣🤣🤣مرد گنده بخاطر💩گریه میکرد.سیاستمداره فقط این زززززززززن🤕🤕🤕🤕🤕