2777
2789
عنوان

پسرم شش ماهشه همش گریه میکنه

402 بازدید | 36 پست

سلام خانما خوبید پسر من شش ماهش تموم شده داره میره هفت ماه دندون درمیاره دوتا پایینارو دراورده خیلی اذیت میکنه وسط پاهاشم با اینکه هرسری دسشویی کرده شستم و پماد و پودر بازم سوخته صبح ک بیداز میشه گریه میکنه تا شب ک بخوابه غذاهم براش همه چی درست میکنم بلدرچین پوره میوه سوپ هیچی نمیخوره فقط یه موز دوست داره تو روروئک گریه میکنه منم به کارام نمیرسم وسواس دارم خونه باید مرتب باشه تا پا میشم گریه میکنه باهاشم زیاد بازی نمیکنم گاهیم خیلی گریه کنه بهش تشر میزنم شب که میخوابه غذاب وجدان میگیرم منم دست تنهاک شوهرم صب میرع شب میاد شهر غریب خیلی مادر بدیم

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

شش ماهه این همه چیز میدی؟ اگر زیاد میسوزه الرژی داره ببین چی بهش نمیسازه که دلدرد میشه و میسوزه. 

خونه هم چه اهمیتی داره مخصوصا که شهر خودتون نیستین مهمون بیاد بچه مهم تره

همتای مامانم بودم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پاش اون دو تا پماد که قاطی میکنن و میزننو بخر و توی روز گاهی بازش بزار که پاش خوب شه

آخی از خونوادت دوری

بچه داری تنها سخته

خیلیم مادر خوبی هستی

پسر منم تا ۷، ۸ ماه به شدت گریه میکرد

ببرش متخصص برا دل دردش دارو بده

الان پسرم ۷ سالشه 

اذیت میکنه سرش داد زدم امروز و الان عذاب وجدان دام

شماره یک وسواسیت ول کن بچه گناه داره

شماره دو پودر بدترین چیزه پاشو خشک میکنه زینک اکساید فیروز آبی بزن ک توش کالاندولا داره هررسری بزن حتی برای جیش نوع یکش هم چربش کن

دو‌دستمال مرطوب بشور بعد بزن ب پاش

بعدم اینکه پاراکید بهش بده برای دنذونش.دکتر ب بچه من داد.روزی یک بار یا ذوبار بده 

اگر شیر مادر میخوره جای سوختگی پاش شیر مادر بزن

یا اگر روغن نباتی یکمی بزن بهتر میشه

گریه اش اگر برای اینه کنارش باشی ک مجبکری سرگرمیش کنی. تو اشپزخونه کنار خودت باشه کاراتو بکن.باهاش حرف بزن

سرگرم میشه. حالا همه چی سرجاش نباشه خیلی مهم نیست

ولی اگر کنارش باشی و گریه کنه باید دکتر ببری

وابستگی ولی خیلی طبیعیه

بهش استامینوفن بده بخاطر دندوناش برا لای پاهاشم پماد ان ان بزن عزیزم

ان ان خیلی نازک باید زد بعضی وقتام جواب نمیده.من ب پسرم زدم 

ان ان 

کالاندولا

الفا ک افتضاااح بوذ

هیدروکورتیزون و کورتیمازول ی همیچی اسمی داش دکتر داد

زینک اکساید خالی 25درصد داروخونه

پماد ترکیبی دکتر گف

سودو کرم

همه زدم هیچ کدوم انداژه زینک اکساید فیروز ابی جواب نداد.روزی هشت نه بار چرب کردم زیاااد تاخوب شد

هی تندتند میشستمش بدتر شدع بود بچم

سلام عزیزم عیب نداره منم مث شمابچه کوچیک دارم درکت میکنم پوشک بچه عوض کن ببین بازم زخم میشه بدنش بعدپمادکالاندولا بگیروقتی بچه شستی قشنگ خشک کن که مرطوب نباشه بعدبزن زودخوب میشه منم برای پسرم این پمادمیزنم پوشک مابی بی استفاده میکنم پوشک دیگ بدنشوزخم میکنه بعدسعی کن تشرنزنی چون طفلی گناه داره نمیفهمه که بعدم غیرازشماکسی نیس که باهاش سرگرم باشه برای همین همش بهت میچسبه تاب بگیرتوخونه وصل کن بزارداخلش هرچنددقه هلش بده خوشش میادمنم پسرمومیزارم توی تاب به کارام میرسم