2777
2789
عنوان

پسرم شش ماهشه همش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 36 پست
باعث دیر حرف زدنشون میشه و برای چشماشون خوب نیست زود انحراف میگیرن

ماشالله خدا همه بچه هارو حفظ کنه اینا همه بستگی به ژن اون کوچولو هم داره

پسر کوچیک من یک سال ونیمش بود به حرف اومد تلویزیونم مدام روشنه

اینکه یه نسخه کلی برای همه بچه های دنیا بنویسیم غلطه 

برادر بزرگ من تمام بچگیش پای تلویزیون بوده فوق العاده باهوشه وکیل حاذقیه و باتمام مشغله ای که داره هنوز عینکی نیست 

بله خوبه بچه تو محیط باشه هوش و خلاقیتش از بالقوه بالفعل برسه 

ولی ته دل مادرا رو خالی کردن که تلویزیون ال میکنه بل میکنه من باهاش موافق نیستم

والبته در مورد گوشی سخت گیرم و اصلا سعی میکنم دست بچه ندم اونم به دلیل اینکه سرعت پردازش بچه مث موبایل سریع نیست و این سرعت باعث میشه اطلاعات رو نتونه تجزیه تحلیل کنه و سلولای مغزش کند بشن و باادامه دیدن گوشی از بین برن

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اینجوریم بچه ام همش بهم چسبیده دلم یه خونه تکونی اساسی میخواد

منم. پریروز بعد دو سال گازو کشیدم جلو پشتش رو تمیز کردم. اونم بچه رو شوهرم برده بود بیرون. انگار دوساعت کامل طول کشید تا اطراف گاز و کابینتا و کف رو سابیدم. ولی دیگه بعدش جون نداشتم. فعلا بی خیال همه چی باید بشیم

همتای مامانم بودم❤

ماشالله خدا همه بچه هارو حفظ کنه اینا همه بستگی به ژن اون کوچولو هم دارهپسر کوچیک من یک سال ونیمش بو ...

عزیزم درسته که بستگی به ژن و صحبت کردن  خانواده با بچه و محیط اطراف بچه هم داره اما خوب خودتون هم میگین سرعت پردازش رسانه دیجیتال با سرعت پردازش مغز بچه یکی نیست و باعث اختلال میشه تلویزیون هم رسانه دیجیتال هست و بعد از دوسال ۲۰ دقیقه کافیه چون بچه باید فعالیت و بازی داشته باشه 

و من نمیگم و دل مادرا خالی نمیکنم فقط اگاهی میدم و الان زیاد شده همین موضوع که بچه ها اختلال در تکلم و یادگیری دارن و کارشناسان و روان درمانگرهای این حوزه میگن 

خودتون هم برید تحقیق کنید حتما که متوجه صحت صحبت من بشید 

منم. پریروز بعد دو سال گازو کشیدم جلو پشتش رو تمیز کردم. اونم بچه رو شوهرم برده بود بیرون. انگار دوس ...

خدا قوت عزیزم ، عیبی نداره همین یدونه کار کلی انرژی میده به آدم 😎 درسته منم بعد از زایمان و بچه داری دیگه زیاد جون ندارم نمی تونم زیاد سر پا باشم و کار کنم طبیعیه کم کم خوب میشیم 😁