2777
2789

پسرم 2سالو خورده ایه دندوناش گاهی تغییر رنگ میده انگار...مسواک میزنم بد نیست بهتر میشه

چیکارکنم دندونش خراب نشه ؟

من خودم دندونام نابوده

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوساله چه مسواکی

با رویش اولین دندان مسواک زدنو باید شروع کنی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عیبی نداره سخت نگیر اینا میریزه

وای نه من خودم 30 سالمه دندونام میریزه و تقریبا همشون خراااابه کلا 

نمیخوام بچم دندون درد شه

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

دوساله چه مسواکی

اگه مسواک نمیزدم الان خراب شده بودن

فقط یع ذره تغییر رنگ دادن حواسم نباشه خراب میشن

چرا؟

من از بچگی عادتم این بود که فقط صبح تا صبح مسواک میزدم اونم بعد صبحانه والان۳۸سالمه تابحال رنگ دندونپزشکی ندیدم خداروشکر

یکی از دوستانمون دندون پزشک بود ومنو تایید کرد گفت شبا باکتری تو دهن زیاده اگه دندونا تمیز شن همون باکتریها یا درکل رفلکسهای پنهان وترشح اسیدی که هرازگاهی داریم زودتر مینای دندون رو آسیب میزنن پس بهترش زمانیه که قرارنیست بعدش تا چندساعت مواد خوراکی مصرف شه ودهان کاملا بسته نشه مثل زمان خواب

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من از بچگی عادتم این بود که فقط صبح تا صبح مسواک میزدم اونم بعد صبحانه والان۳۸سالمه تابحال رنگ دندون ...

آب نمک چی ؟

میشه شبا بچه ها دهانشون با اب نمک بشورن بعد بخوابن؟