2777
2789
عنوان

عفونت لعنتییییی :((

177 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. من برای بار چندم عفونت گرفتم ... حالا دکتر بهم گفته قارچ دارم که مقاوم به درمان شده ... یه دوره دارو مصرف کردم دیروز رفتم دوباره معاینه کرد گفت بهتر شده ولی باید داروی جدید مصرف کنی ... 

حالا اصل مطلب اینه که برام پماد واژینال کتوکونازول نوشته ... دیروز سه چهارتا داروخانه رفتم گفتن همچین پمادی وجود نداره !!!! گفتن باید بری خود دکتر دارو رو عوض کنه ... 

یعنی میشه دکتر اینقدر خنگ باشه ؟!!!! 

واقعا پماد واژینال کتوکونازول وجود نداره ؟!!! 

یه سرچ بزنی اسم همچین پمادی رو میاره. شاید منظور داروخانه این بوده که الان توی بازار نیست

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته شامپوش هست برای قارچ ولی من پمادش رونشنیدم 

عفونت قارچی یه عفونتی هست که درمانش سخته چون برگشتش زیاده باید ازداروی سنتی هم استفاده کرددرمورد عنبرنسازیادشنیدم میگن تاثیرداره 

وشستن موضع بااب نمک 

ویه دوره هم همسرتون دارومصرف کنن انشاله بهترمیشین چون یه بیماری مسری

برای سلامتی دخترم دعاکنید
البته شامپوش هست برای قارچ ولی من پمادش رونشنیدم  عفونت قارچی یه عفونتی هست که درمانش سخته چون ...

دقیقا دکترم همینو گفت... برگشتت خیلی زیاده و علت اینکه من تا الان مدام درگیرش بودم این بود که هیچ دکتری درمانو ادامه نمیداد ... این به من گفت هر دو هفته بیا برای معاینه تا زمانی که مطمئن شیم ریشه کن شده ... 

بدبختی اینه تو اقدامم ... قرار بودبرام  دارو هم بنویسه که گفت بی خیال این واجب تره ...

نه عزیزم ... یکشیون گفت من تا حالا همچین چیزی نشنیدم ...نمیدونم الان کی داره اشتباه میکنه ... دکترم ...

توی گوگل سرچ بزن

در مورد این پماد . میاره

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
دقیقا دکترم همینو گفت... برگشتت خیلی زیاده و علت اینکه من تا الان مدام درگیرش بودم این بود که هیچ دک ...

حتما درمان رو ادامه بده

چون توی بارداری عوارض داره و هر دارویی نمیتونی مصرف کنی

دقیقا دکترم همینو گفت... برگشتت خیلی زیاده و علت اینکه من تا الان مدام درگیرش بودم این بود که هیچ دک ...

البته بعضی هامستعدهستن وزودتردرگیرمیشن یه مدت بااب ونمک خودتون روبشورین وبادستمال خشک کنین ازعنبرالنساهم استفاده کنید انشاله بهترمیشین

برای سلامتی دخترم دعاکنید

منم یک سال ونیم گرفتار قارچ بودم،روانی شده بودم.  به اندازه ای رفته بودم دکتر کخ دکترا ازم خسته شده بودن، قوی ترین دارو ها ی شیمیایی را استفاده کردم ولی فایده نداشت بعد ار یک هفته دوباره عود میکرد،رفتم سراغ  دارو گیاهی،که خدا راشکر تقریبا خلاص شدم،الان یه بیست روزی هست دارو استفاده نکردم وسوزشم تمام شده ،ولی هنوز نرفتم معاینه تا کامل مطمین شم