2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریز برای شماهایی که ترکین خوبه ماهای که زبان بلد نیستم غیر ترکم راه نمیدن

نه بابا اینا شعاره، درسته بعضی ها خیلی سخت راه میان با افراد غیر همزبون، اونم صدق میکنه به کل دنیا که همه جا خوب و بد هس 

یزد هم خلوت هست همه تقریبا خونه ها تو یه سطح هست بالا شهر پایین شهر نداره هواش خوبه گرمه اگر سرمایی باشی خوبه رانندگی ها منظم هست اکثرا هر کی رفته پیشرفت کرده چون یزدی ها انقدر فکر پیشرفت تو زندگی هستن ناخودآگاه بری میگفتی تو دور رقابت باهاشون فقط یک مشکل داره یکم خرید لباس اینا نسبت به شهرتی بزرگ توش گرون تره چون کم هست مراکز خریدش مثلاً ما فامیلا میان مشهد جینی لباس می‌خرن میبرن هر سال یک بار میان برای خرید 

چناران گلبهار فریمان

سمت بجنورد خوبه خراسان شمالی نیشابور  خوبه  ولی 

چناران از پارسال قبل  ماجرا کم آبی باشه ما می‌خواستیم بریم از مشهد. مدت میگفتن آب نداره آب چاه هست نوبتی قطع میکنن 

ترکها فقط با خودشون خوبن بخدا تجربه داشتم

گلم شما حتما با بد آدمایی افتادین، قبول دارم تا حدودی، اما دیگه برا هممون صدق نمیکنه، ما همسایه داشتیم از کرمان، کردستان و چند تا شهر دیگه، یعنی واقعا کیف میکردن از نشست و برخاست با همسایه هامون، اونام مثل شما میگفتن، اوایل میترسیدیم که کسی تو تبریز تحویلمون نگیره، 

سمت بجنورد خوبه خراسان شمالی نیشابور خوبه ولی چناران از پارسال قبل ماجرا کم آبی باشه ما می‌خواستی ...

اره قوچان شیروان چناران میشه سمت بجنورد نیشابور سبزوار میشه سمت تهران از اونور فریمان تربت جام تایباد میشه سمت مرز افغان نیشابور و چناران فریمان نزدیکن به مشهد و شهرای خوبی برا زندگی اب هم فعلانی زیاده اکثرا هوای عالی ام دارن نسبت الودگی هوا

اره قوچان شیروان چناران میشه سمت بجنورد نیشابور سبزوار میشه سمت تهران از اونور فریمان تربت جام تایبا ...

چون من یک دختره تو مطب دکتر بود مال اونجا بود گفتم چطوری می‌خوایم بیایم اونجا برای ریه مادرم گفت شوهرم زمین داره مشکل آب داریم همش قطع میکنن نوبتی ای از چاه لوله کشی نداره درست گفته بنظرتون چناران میگم ؟شمارفتین واقعا آب لوله کشی ندارن یا دروغ گفته 

خودم قصد مهاجرت دارم به تهران

اگه خدا بخواد سال بعد انشاالله چون میخوام درسم رو ادامه بدم اگه به خاطر پسرم نبود الان رفته بودم فقط میخوام یکم بزرگتر بشه چون هنوز ۳ ماهش بیشتر نیست خیلی سخته

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀