2821
2789
عنوان

ترس😢

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 64 پست
شب بود همسرمم خونه بود اون شب مهمون داشتیم واقعا صدایی نشنیدیم تا اینکه اژیر های ساختمون به صدا در ا ...

ول كن حوصله دارى صداى چى كردن انگار شما اتش نشانى يا پزشكى خدايى نكرده ميرفتى پايين يه چيزى ميشد تو اون دود ها كى ميخواست جواب بده ببين مردم انتظار بيخود زياد دارن فكر نكن بهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من دقیق نمیدونم همسایه ها میگن دعوای زن و شوهری بوده الان تقریبا 40 روز میگذره بنظرت برم پیشش؟

اگه دعوای زن و شوهری بوده احتمالا از همه بیشتر خودشو مقصر می‌دونه به نظر من یه روسری ای چیزی بخر برو پیشش

ول كن حوصله دارى صداى چى كردن انگار شما اتش نشانى يا پزشكى خدايى نكرده ميرفتى پايين يه چيزى ميشد تو ...

بخدا دو سه روزه همش مشغوله فکرم 

دعا کن به ارامش برسم دوستم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اگه دعوای زن و شوهری بوده احتمالا از همه بیشتر خودشون مقصر می‌دونه به نظر من یه روسری ای چیزی بخر بر ...

ما هم شهر غریب و غیر هم زبان هستیم بخدا نمیدونم کار درست چیه

ما یبار تو ساختمون مادر شوهرم اینا دم ظهر داماد صاحب ساختمون درو زده بود مادر شوهرم میگه من فکر کردم مسته هرچی میگفت نفهمیدم 

بعد آمبولانس امد بعد فهمیدیم گاز گرفته بودنشون میخواسته بهشون خبر بده نجات بدن زن و بچه اش تو حموم بودند  

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
اگه ميتونى خونت رو تو اولين فرصت عوض كن چون تا ابد اون خاطره تو ذهنت هست از اون ساختمون برى به ارامش ...

اره شهریور ماه میریم انشاالله 

تحملش خیلی سخته 

شاید خنده دار باشه پیش خودم میگم خانم طبقه پایین میاد انتقام شوهرشو از ما میگیره😑😑

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792