2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش بگم یا نه

159 بازدید | 27 پست

از ی پسره تو دانشگا خوشم اپمده 

ترم یکه فقطم ی کلاس مشترک داریم اونم یکشنبه ها

شاید بتونم ی جابجایی بزنم برا کلاسا بیشتر باهاش باشم 

خیلی خوبه:)) اینم بگم ترم یکم نمیخوام رل بزنم میخواستم دوست باشیم حرف بزنیم ی قدمی بزنیم 

حداقل فعلا

ولی خیلی سخته گفتن نمیتونمممم تاحالا ب کسی نگفتم من خوشم میاد از شما پ فلان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستانه میگم ترم یک دنبال این داستانا نباش خیلی حرف پشت سرت پیش میاد حتی ممکن آینده تحصیلی تو تخت شعاع قرار بده 

دانشجو بهترین علوم پزشکی کشور بودم در دوران تحصیل دو تا دوستی ندیدم به ازدواج ختم شد . اگه دنبال رابطه هدفمندی دانشگاه جاش نیست 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

حالا نگا کن لبخند بزن ببین ری اکتش چیه

کلا ی روز باهم داریم:)چجوری غیر مستقیم نشون بدم ازش خوشم میاد

فقط بابا ی قدم ساده ای چیزی

نکنه تا ترم دو یکیو پیدا کنه

دوستانه میگم ترم یک دنبال این داستانا نباش خیلی حرف پشت سرت پیش میاد حتی ممکن آینده تحصیلی تو تخت شع ...

اره کلا سر ب زیرم ولی دوستداشتم باهاش حرف بزنم معلمولی 

بچه هارو میبینم میرن باهمدیگه من همش تنهان

چرا؟

ترم ۱ هنوز بچه هارو خوب نشناختی چون بچه ها سعی میکنن خیلی خوب و کوول به نظر بیان هنوز روی واقعی‌شان نشون ندادن

مورد ۲ پسرا اونم ترم ۱ که خیلییی هجیان دارن برا رل زدن وقتی یه دختر بیاد جلو بش میگن نه یا هوا برشون میداره که جقدر جذاب و خواستنی آن پس اصلا خوب باهات رفتار نمیکنن 

خلاصه کخ ترجیحا نه ولی میخوای خودت تجربه اش کن

راستی یادم رفت بگم اگه اوکی نشه یا بهم بخوره خیلی حرف میزنن پشت سرت تو دانشگاه  خاله زنک بازی تو دانشگاه زیاده