2777
2789
عنوان

جهیزیه

720 بازدید | 28 پست

ممنون میشم یه مارک خوب و قیمت مناسب معرفی کنید برای وسایل جهیزیه بگین  بودجه ام نمی‌رسه همه رو مارک بگیرم فقط می‌خوام در حد معمولی خوب باشه پول مارک ندم

چرخ گوشت چه مارکی و چند وات؟

آبمیوه گیری؟

غذا ساز؟

بخار شور؟

اتو؟

ماکروفر؟

و؟؟

خدایا به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم یاسی جون

🌸🌸🌸🌸انشاالله خوشبخت بشی عزیزم تا اونجایی که میتونی کالای ایرانی بخر کخ دعای یه عده کارگر مسلمون پشت زندگیت باشه

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

پارس خزر تو ایرانی ها خوب

دیدم تو لیستت بخارشور هم بود نخر چون خیلی استفاده نداره فقط جا گیره

به جاش تی چرخشی مهسان بخر اونم کوچیکش بزرگهاش سنگین میشه اب میریزی سخت حمل ونقلش 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اول بهت پیشنهاد میدم دقیق بررسی کن ببین همه ی اینا به دردت میخوره که پول بابتش بدی؟

بعد برای هر کدوم که به نتیجه رسیدی میتونی مارکهای قیمت مناسب هم پیدا کنی

شرایط زندگی و نوع آشپزی هرکسی با بقیه فرق داره   

خودمو مثال میزنم ۱۰ ساله ازدواج کردم هنوز کمبود غذاسازو حس نکردم بجاش یه گوشتکوب برقی چندکاره دارم که واقعا عصای دستمه باهاش خیلیییی کارا میکنم و راضیم

هنوز مایکروفر یا مایکرویو نخریدم چون گازفردار کارمو راه انداخته

چرخ گوشتمو سالی یکبارم استفاده نمیکنم مارک پارس خزره اما هربارم استفاده کروم راضی بودم ،چون همیشه گوشت رو زیاد میخرم و خونه مادرم چرخ میکنیم 

اتو بخار معمولی دارم که تو این چندسال کارمو راه انداخته و شوهرمو که خیلی به اتو لباس حساسه راضی نگهداشته

آبمیوه گیری و آسیاب مخلوط کن سه کاره sunny دارم که راضیم 

جاروبرقی پارس خزر دارم راصیم

بخارشو یه وسیله کم کاربرد توی خونه ماست و نهایت سالی چندبار برای خونه تکونی یا نطافت کلی خونه بکارم اومده ،کادو بهم داده بودن اما بنطرم خرید واجبی نیست مارکش کنووده

تنها لباسشویی و تی وی و یخچالم مارک سامسونگ خریدم که اگه به عقب برگردم بازم همینکارو میکنم چون این سه وسیله برای زندگیمون واجبه و اگه جنسشون خوب نباشه خیلی اذیت میشیم

چای ساز تو خونه ما کاربرد نداره

پلوپز پارس خزر عالیه 

بنظرم پارس خزر مارک خوبی تو تولیدات داخلی داره چون خیلی از دوستای خودم که حداقل ۱۰ ساله از لوازپشون استفاده میکنن از محصولاتش راصین

امیدوارم هرچی که خریدی و میخری مبارکت باشه و با دلی شاد و لبی خندون ازش استفادا کنی

بازم میگم اول بودجتو مشخص کن و لیست لوازم واجبت رو بنویس و بعد پرس وجو کن که کدوم مارک خوب و قیمت مناسبه تا از خرید جهیزیه ات لذت ببری  

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

عزیزم اگه فقط میخوای همه ی اینارو بگیری ک بگن این و اینو و... داشت اینکارو نکن...

مثلا ب جای اینکه بری یه غذا ساز  و ی بخار شو و ی ابمیوه گیری داغون بگیری

بخار شو و غذا ساز رو بیخیال شو یه اب میوه گیری خیلی خوب بخر...

اون دوتارم بعدم در طول زندگیت میگیری...

بخار شو هم خیلی کاربرد نداره.. یه مدت خیلی مد شد الان دیگه بری خیلی ام نیست اصن تو مغازه ها.   

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم