2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 28 پست

كاش رسم جهيزيه ور مي افتاد. و عروس دوماد باهم يه چيزايي ميخريدن. الان دخترا جهيزيه مي برن پسرا خونه تهيه ميكنن( ميخرن اجاره رهن) بهرحال پولشون مي مونه ولي اين جهيزيه دختره كه فنا ميشه و در واقع پول خانواده دختر.

به نظر من هر كدوم كه بقيه از كاركردش راضي بودن بگير . يه مثل معروفه كه ميگه اونقدر پولدار نيستم كه چيزاي ارزون ( البته با كيفيت پايين ) بخرم،

به نظر من غذاساز و ماكرويو و مخلوط كن خيلي مهمه و دايم تو دستته پس خوبشو بخر. دنبال ساندويج ميكر و قهوه ميكر و .. اين چيزاي بيخود هم نباش. من ميدونم پلوپز پارس خزر و جاروبرقيش عاليه. ولي بايد از دوستان كه جديدا تو اين كارها هستن پرس و جو كني

خدایا من در کلبه‏ ی کوچک خود چیزی دارم که تو در عرش خودت هم نداری، من چون تویی را دارم و تو مثل خودت را نداری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماکرو خریدم همه میگن اشعه داره دل زدم کردن وس بدم؟

نمیدونم گلم من دارم راضیم فقط تو بارداری برای احتیاط روشن نمیکنم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

چیا باهاش درست میکنی؟

برای گرم کردن غذا ک عالیه و یخ زدایی البته فرم برقیه این آپشنارو داره اما ماکرو راحتتره

واسه یسری دسرا و شکلاتا

نون گرم میکنم

غذا میشه توش  درست کنم اما فر دارم فعلا درست نکردم اخه تازه ازدواج کردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏