خیلی ختم عجیبی هستش .سه بار خوندم هر سه بار دقیقا روز ششم به طرز معجزه آسایی حاجتم برآورده شد خیلی عجیبه ..من وقتی میدیدم حاجتم برآورده میش دیگ ادامه نمیدادم خدا منو ببخش و برا ی حاجت دیگه باز شروع میکردم ولی بازم حاجت گرفتم هرکی این ختم رو انجام داده حاجت گرفته پیشنهاد میکنم امتحان کنید حاجتامم محال بود واقعا از نظر خودمم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وای من خیلی قد بلندم متنفرم از قدم کاش منم کوتاه بودم خیلی هیکلی ام .همه بهم میگن بالای سی میخوری دوست داشتم ریزه پیزه و ناز باشم .خوشبحال شما ریزه میزه ها🤭
عزیرم ولش کن حرفهای مفت رو چند ماه .چند روز خوندین .من خیلی احتیاج دارم به معجزه
عزیز دلم اولش راستش عشقم داشت میرفت سر قرار با یکی دیگ من خیلی حال روحی بدی داشتم تازه ختم بسم الله رو تموم کرده بودم ولی حاجت نگرفتع بودم دقیقا یک روز بعد قرارش تو سایت دنبال ختم های معجزه میگشتم شروع کردم خوندن روز ششم دیدم پیام داده و گفته و معذرت خواهی کرده ازم .قسم خورد نرفته پیش اون دختره .الانم ی لحطه از پی ویم نمیره عجیبه برام واقعا این ختم برام معجزه کرد در حالی ک قبلش آنقدر هوا مو نداشت بعدش هی میرفتم اینستا میدیدم آنلاین خیلی حالم بد میشد میگفتمخدایا با کی داره چت میکنه یعنی اومدم این ختم رو برداشتم همون روز ی اتفاقی برام افتادیکی مزاحمم شده بود تو اینستا بهم گفت میش رمز لینستا تو بدی من دادم .و اون وارد پیجم شد وفتی وارد شد تعجب کردم دیدم ی پیج دیگ هم برام بالا اومده خیلی غیر ممکن بود من چند سال بود آرزوی اینو داشتم برم تو اینستاش و هنوزم ک هنوزه تو اینستاش هستم راستش اونم فقط همون روز خوندم دیگ ادامه ندادم بعدشم ب نیت ی قرضی خوندم که چکم قرار بود برگشت بخوره از جایی ک فکرشو نمیکردم پول اومد ب حسابم .علاوه بر اینا معجزه این ختم رو توی زندگیت میبینی خیلی ختم عجیبیدهستش ی حالت معنوی و حال قلبی خوبی میده ی گشایش های عجیبی داره تو زندگی