2777
2789

۲۵خرداد    ۱۸تیر    ۱۸مرداد

۱۵شهریور     ۱۱مهر     ده آبان             ماه پیش ده آبان پریود شدم  بخوام اقدام کنم چه روزی میشه تخمکگذاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من اصلا نمیدونم پریودام چند روزه بحساب میاد

اول باید اونو دقیق حساب کنی به نظر من که تو مراحل سومیش هستم اصلا مهم نیست خودت متوجه میشی از خیس شدن و ترشح زیاد و میل جنسیت و گرمترشدن بدنت

اره اشتباه کردم این ماه میگیرم حتما

ببین نمیشه گفت حتما یر چه تایمی ولی سیکل هات ۲۷ روز و ۳۰ روز بوده گاهیم ۲۸ روزه 

با این اوصاف روز تخمک گذاریت هم متفاوت بهترین کار این از روز ۱۰ سیکلت تا ۱۶ سیکلت اقدام داشته باشی یک شب درمیان 

یا اینکه دقیق تر میخوای باید کیت بخری بزاری مثبت شد اقدام کنی که دقیق باش 

همون روز که ترشح داری یا حررت بدنت بالا میره تقریبا ۲ هفته بعد از پریودت همون شب اقدام کن و شب بعدش ...

بله درسته از علائمش حرارت بیشتر ،شادابی بیشتر ،شفاف شدن پوست ،ترشحات شفاف و زیاد ،میل جنسی هم بالا میره 

اگه از زمان دقیق اطلاع نداشتی، همیشه بهترین زمان حدود روز ۹ تا ۱۸ دوره‌ست، هفت روز دوره بزار تموم شد... دو سه روز بعدش مثلا روز ۹ بعد ۱۱ بعد ۱۳ بعد ۱۵ بعد اگه حال داشتی ۱۷ اگه خیلی اوکی بودی ۱۹ ولی بعدش دیگه رابطه نداشته باش، اگه داشتی هم کا.ند.وم استفاده کن چون اسپرم مانع لانه‌گزینی میشه، ولی اگه دوره‌ت دقیق باشه ۱۱، ۱۳، ۱۵ بهترین زمانه! دوره شما هم خیلی بهم ریخته نیست تو همین محدوده‌ست تقریبا...

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱